Neka sad ta prica,zna li CW za njega i da ti je on srcu najdrazi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by AcaGrobar View PostPa ja to zbog avatara,znas vec
Pa nek' vozi Bice onda,sta fali
Jos samo da Maju nagovorimo
Inace mozemo i biciklama hahahaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostAko je u pitanju traktor,ja sam za to expert,to znam da vozim,za kola nemam polozeno,isto mogu da vozim,a i ovako ne pijem mnogo i ne moze lako da me ufati,tkao da CW opusti se samo
Jos samo da Maju nagovorimo
Inace mozemo i biciklama hahaha
Vidim ja da cemo mi autobusom, pa da pijemo svi k'o ljudiPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
-
Majo,ajde ja cu da ti posaljem moju dragu Miss pa kuvajte zajedno dzem,a CW i ja da idemo kod Djikosa?Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostNecu da ti odgovorim da se jos vise ne zakuhamo...
Znaco sada samo imam jednog druga na forumu,legendarno Crnogorca,stariji je od mene i iskusniji
Mada, koliko ja vidim ne sme ni onaj nigde od njegove gocpojePancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
Comment