Originally posted by bojanaBG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by AcaGrobar View PostMa nije do Srkija,to je zbog CW-ove i moje ljubavi...
Jos si veca bena od ovog naseg Davida FereraPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostPa ebo li te patak, je 'l hoces da nas drndaju u naredna tri sata?? Niko u grad nije otisao a od puste vrucine nece ugursuzi ici spavati pre 1
Jos si veca bena od ovog naseg Davida FereraJedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostPa ebo li te patak, je 'l hoces da nas drndaju u naredna tri sata?? Niko u grad nije otisao a od puste vrucine nece ugursuzi ici spavati pre 1
Jos si veca bena od ovog naseg Davida Ferera
Ja samo hocu da kazem da je lepo kad se ljudi tako upoznaju preko foruma, imaju zajednicka interesovanja i to postane pravo prijateljstvo posle nekog vremenahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by AcaGrobar View PostKazem ti burazeru,moram se ponasasti u skladu sa svojim avatarom... ko razume,shvatice.
Ali to nije razlog da i ja nadrljamPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Sto se tice mene,ja bih vas molio da ostavite ovu velicinu na miru,uz mene idu samo superlativi...
Aco ne provociraj Zvezdase ovdje,idi na njihovu temu ako smijes
Samo da znas CW,a i ti Aco,ja vas prihvatam takve kakve jesteZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostNi kriv ni duzan dodjoh na tapet veceras
Dok se ne pojavi moj advokat Tuta sa svojim vidjenjem stvari necu odgovarati na provokacije Admina i ostale boranije
ja vas podrzavam celo vece, a ti mislis da te zezamhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostSto se tice mene,ja bih vas molio da ostavite ovu velicinu na miru,uz mene idu samo superlativi...
Aco ne provociraj Zvezdase ovdje,idi na njihovu temu ako smijes
Samo da znas CW,a i ti Aco,ja vas prihvatam takve kakve jesteJedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by majabl View PostI ja sam uz vas, ako vam se zuri, tj. ako vam treba pomoc prije uvodjenja ovog zakona koji je noto spomenuo, bice mi zadovoljstvo da vas ugostim u Sloveniji, tamo je to vec moguce... ;)Last edited by ClayWarrior; 16-07-11, 22:21.Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
Comment