Originally posted by Panchev9
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by ClayWarrior View PostKo zna posto im je pivo u kaficima pored terena tako da se to nikako ne bi isplatilo
Valjalo bi u tu Kikindu otici jer ce Milojevic mozda bas tamo dobiti sansu da igra prvi profesionalni turnir i pobedom se upise na ATP listu
Pivo nikako kod terena. Verujem da je i u kaficima mnogo jeftinije nego ovde.
Comment
-
Pa bre otkud znam, ali s obzirom da su to stvarno mali turniri bez linijskih sudija, skupljaca loptica i bilo koga ozbiljnog na terenu ne bi smele biti skuplje od 200 dinara.. i to da se setas po kompleksu i odgledas sta ti je voljaPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostPa bre otkud znam, ali s obzirom da su to stvarno mali turniri bez linijskih sudija, skupljaca loptica i bilo koga ozbiljnog na terenu ne bi smele biti skuplje od 200 dinara.. i to da se setas po kompleksu i odgledas sta ti je volja
Comment
-
Ne znam koliko bi mogla biti od Beograda do Kikinde, znam da se ja iz Kragujevca ne bih bas lepo proveo sa cenom te karte. Najbolje je otici kolima sa nekim ortakom, odlgedati ceo dan, zujati malo po gradu, prespavati u kolima, sutra ponovo na tenis i posle podne kuciPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostNe znam koliko bi mogla biti od Beograda do Kikinde, znam da se ja iz Kragujevca ne bih bas lepo proveo sa cenom te karte. Najbolje je otici kolima sa nekim ortakom, odlgedati ceo dan, zujati malo po gradu,prespavati u kolima, sutra ponovo na tenis i posle podne kuci
Uzdravlje
Comment
Comment