Originally posted by bojanaBG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by M_G_S View PostMoze li mi ko pojasniti zasto sam povjerovao Bokijubg i bacio niz rijeku dragocijene sekunde svog manje dragocjenog zivota?!Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostJa bas na isti ovakav nacin dozivljavam ovu seriju... jbt serija nema nikakve dinamike
ps. I Repsol Honda je mnogo bolji motor, kad je Haus vozi, a ne percepcija i poimanje svijeta oko sebe, nakon sto se pazljivo isprati lik uncle Grega...
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostMoze li mi ko pojasniti zasto sam povjerovao Bokijubg i bacio niz rijeku dragocijene sekunde svog manje dragocjenog zivota?!http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostTo ti je moj dijecko, kako bi rekao jedan moj poznanik, bogohuljenje. Vremenom su komercijalizovali seriju, ne bi li vise ljudi pocelo da gleda, i tako prave postovaoce malo izritirali, ali bit je i dalje tu... A hoce li se ovaj spandjati sa onim, ko je smrtno bolestan, ko se drogira, ..., te gluposti me nimalo ne interesiraju...
ps. I Repsol Honda je mnogo bolji motor, kad je Haus vozi, a ne percepcija i poimanje svijeta oko sebe, nakon sto se pazljivo isprati lik uncle Grega...
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostE vidis to se ja pitam svaki dan, kad moram da citam tvoje postove, a ti makar imas izbor, kad vidis da sam ja postovala, a ti preskoci.
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostMislis na ignore? Ne, ne. Svacije se misljenje treba saslusati, procitati, ..., i.e. jednostavno dati sansu tome koji zeli da se izrazi. Ali ipak pripaziti. Pisana rijec traje duze od izgovorene.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Vi znate Vladane da ja podrzavam parlamentarnost i demokratsko izrazavanje svojih stavova. Takodje smatram da zenski rod, ma koliko bio "drugaciji", zasluzuje neki vid ravnopravnosti...
@AK47 Potpuno si u pravu, ali ipak je tih nekoliko sekundi, koliko bi trajali moji eye-opener postovi, duze od izgovaranja istih! Ne pisem ja bilo sta sto se ne moze empirijski i pozitivnom dedukcijom dokazati.
Comment
-
-
Originally posted by Panchev9 View Post
Evo nesto o trolovima...
A ovako ce zavrsiti svi trolovi...
Dobre su im ove lubenice umesto glava...
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostNa kom to faksu?
Ja kad sam upisivala moj faks, prijemni nije bio uopste naivan i niko nije znao sta ce da nam daju.Originally posted by jagodica View Postisti slučaj..a da ne pričam da se prijavilo 150 ljudi,a primalo se 30..
čini mi se da sam se više obradovala kad sam videla sam polozila prijemni nego kad sam završila faks..
Primetila sam da mnogi ne znaju razliku između JER i JE L', tj. JE LI!
Ko ima problem, neka pita, nije sramota, ali ono pisanje jeste. ;)sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment