Originally posted by Panchev9
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
-
-
Originally posted by Vladan View PostJa ne gledam Nadala,Federera i Murraya jer ne navijam za njih.Sam sebi bi opalio samarcinu kad bih gledao njihove meceve.Kakav bi ja to Novakov navijac bio kad bih gledao njihove meceve?Slab.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostPa po meni je veci ljubitelj tenisa onaj koji prati i 'male' meceve, nego onaj ko prati samo Feda, Djokovica i Nadala, ali to je samo moje misljenje.
majabl
Uvek pogledam ako sam u mogucnosti. Sad ovoliko piskaram jer nema net prenosa iz Londona.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostJa ne gledam Nadala,Federera i Murraya jer ne navijam za njih.Sam sebi bi opalio samarcinu kad bih gledao njihove meceve.Kakav bi ja to Novakov navijac bio kad bih gledao njihove meceve?Slab.
I ti sam si juce gledao neke meceve u kojima nisu igrali favoriti i za to vrijeme nisi gledao meceve top igraca, u tome je poenta... ;)
Naravno da cemo svi gledati zanimljive meceve i kad igraju igraci koje najmanje volimo ( i ja cu gledati i Klemona i Berdiha i Soderlinga), ali da moramo da gledamo sve njihove meceve, i kad znamo da ce "rasturiti" protivnika, a istovremeno se igraju mnogo zanimljiviji mecevi... nema logike...
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostNe slab,nikakav,neces valjda uzivati u majstorijama ostalih,pa nisi lud!?
Originally posted by majabl View PostVladane, poenta uopste nije bila u tome...
I ti sam si juce gledao neke meceve u kojima nisu igrali favoriti i za to vrijeme nisi gledao meceve top igraca, u tome je poenta... ;)
Naravno da cemo svi gledati zanimljive meceve i kad igraju igraci koje najmanje volimo ( i ja cu gledati i Klemona i Berdiha i Soderlinga), ali da moramo da gledamo sve njihove meceve, i kad znamo da ce "rasturiti" protivnika, a istovremeno se igraju mnogo zanimljiviji mecevi... nema logike...
Ja volim prva kola Slama zbog Kendricka,Franka,Mullera i bas mi je krivo sto nisam mogao da pratim Haas-Muller prvog dana.Novak je juce igrao pa sam na TVu drzao njega,a na kompu Blakea i vise pratio Blakea jer je posle prvog brejka bilo jasno da je Jeremy daleko od ozbiljnog protivnika za Novaka.Da je bar drzao loptu u igri,ali nije mogao ni toliko.Feda nisam ni gledao,zbog Stepanek-Verdascosigpic
Comment
-
Ja licno volim pogledati i MUrray-a, Delpa, Kohlija, Browna......i mnoge druge.....
Nego Bojana reci ti meni za koga ces ti navijati kada Fed ode u penziju? sto ce se desiti neki kazu sledec godine....
Jel vec imas nekog favorita? Dimitrov-baby Fed?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostJa licno volim pogledati i MUrray-a, Delpa, Kohlija, Browna......i mnoge druge.....
Nego Bojana reci ti meni za koga ces ti navijati kada Fed ode u penziju? sto ce se desiti neki kazu sledec godine....
Jel vec imas nekog favorita? Dimitrov-baby Fed?
Bas ti neki znaju kad ce on u penzijuPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostKad ih AK bude stavljao onda cu i ja
Ma kakvi novi smajlici kad ih ne vidim
ja sam popamtila ove kodove i sad nemam problema sa smajlicima...
Comment
Comment