Tenis mi je isprao mozak...gledam maloprije odbojku...i ne mogu da skontam zasto se navijaci deru u toku poena
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by shminka View PostTenis mi je isprao mozak...gledam maloprije odbojku...i ne mogu da skontam zasto se navijaci deru u toku poena
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostA da se mi ipak prebacimo na profesionalke,a ne ove amaterke
I zamolio bih da se ne kace fotografije vise, osim ako nisu s ukusom, kao Dachine. Ne bih volio da gledam fotke Ane Ivanovic i na ovom forumu... Zasto? Pa ja nisam bubuljicavi glupander kojem oni mogu prodati takvu "ljepotu"...
A dotakli ste se knjiga i ja bih isto zelio da predlozim neke. Citao sam nedje i da su Tory-ne omiljene.
A Brief History of Time
Black Holes and Baby Universes
...
Comment
-
Aco, opet si zabrljao nešto?
Nego, upoznaj me sa dotičnim g-dinomsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Maju si nasikirao, eto šta
A ko ti je taj Saruhan?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Turska serija kažeš, eh...
A koja, možda pogledam neku epizodusigpic
Comment
-
A ja sam ti taj Happy "ucmekala"
Al, ko zna možda ga i vratim
More, kako se zove to što nije serija?sigpic
Comment
-
Originally posted by tuta bugarinjes
u prausi
sad akoje još upita iza broj cipela najebo je dibiduz
jar ona će popizdeti 100%
mala noćna muzika i
posponoćna šalobancija
na ufce vi šapće vaš lutajući reporter
tuta bugarin
Od pocetka "mog naviranja" na ovo mesto sam pokusavao da ti ne odgovaram jer vidim da ima "mnogo bolesnih" , ali si me sa ovim komentarom prosto primorao da ti odam svu pocast!
Jel ona Karolina s'nekog gerontologa bila?!
Uzdravlje
Comment
Comment