Originally posted by bojanaBG
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Opet pocinjete,pa vama nisu dosta opomene?Ne vidim svrhu vaseg provociranja,pa zbog vas pomisljam neke stvari tipa:"Nije lose da Fedex zgazi Djokovica,makar bi situacija ovde bila blaza i mirnija"
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostOpet pocinjete,pa vama nisu dosta opomene?Ne vidim svrhu vaseg provociranja,pa zbog vas pomisljam neke stvari tipa:"Nije lose da Fedex zgazi Djokovica,makar bi situacija ovde bila blaza i mirnija"
Originally posted by AcaGrobarDa vam kaze cika Aca nesto,sve bih vas ja banovao pa se vi ljutite koliko hocete Jel moze da postoji neki post bez nazivanja Federera "placljivkom",Noleta "folirantom" i slicno?Zar je tesko normalno i REALNO diskutovati,ili samo umete da svog igraca dizete u nebo?
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostOpet pocinjete,pa vama nisu dosta opomene?Ne vidim svrhu vaseg provociranja,pa zbog vas pomisljam neke stvari tipa:"Nije lose da Fedex zgazi Djokovica,makar bi situacija ovde bila blaza i mirnija"sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostZa Novaka navijam od 2005. garantujem da tada vecina nije znala ni da postoji,a kamoli sta drugo,ali ovo je nevjerovatno,kakva agresivnost,kakva bahatost.Pa kao da je osvojio 15 Slamova,a sta reci za drugi tabor,koliko omalovazavanja,osporavanja velikih rezultata.Ja ovo ne mogu da shvatim,pa kad oni imaju onako postovanje jedni prema drugima nije mi jasno kako navijaci ne mogu da ga imaju,nije ovo fudbal!
Comment
-
Originally posted by tuta bugarinpremetijo sam
a veromvatno iti
dau poclednje vreme
malmal pase nekoi setu nekojog igrača
pane mu napamet jal ga koi spomene u prodavnicu jal u novine jalna radijo il na terevizor
i omak tion od njemu otvoru pocebnu temu
stim u vezu
a
čisto za promenu reko
pored kfantiteta dabide i kvalitet
jar se moja licta najboljig tenisera opšte ne poklapa sotvoretim temama
pa ondak ijaću jedan dan dotforu cledece teme
ilia nactace
andrej agasi
fred peri dve teme - jedna za ovaj a druga zaonaj tenis na astalu sposeban dodatak šunbek-karamkašević
čimi konors
andres gomes
borg
boba živoinović zbrenu i skum boris beker
džom mekinro
anri lekont
giljermo viljas
rosko i tina taner
đina lolobriđita
vojislava lukić
moka slavnić
janik novak
i
akose setu još koga morbit daitoga umbacu
mala noćna muzika i
posponoćna šalobancija
na ufce vi šapće vaš lutajući reporter
tuta bugarin
I na kraju procitam nekoliko Tutinih postova i odmah sam dobre volje.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostZa Novaka navijam od 2005. garantujem da tada vecina nije znala ni da postoji,a kamoli sta drugo,ali ovo je nevjerovatno,kakva agresivnost,kakva bahatost.Pa kao da je osvojio 15 Slamova,a sta reci za drugi tabor,koliko omalovazavanja,osporavanja velikih rezultata.Ja ovo ne mogu da shvatim,pa kad oni imaju onako postovanje jedni prema drugima nije mi jasno kako navijaci ne mogu da ga imaju,nije ovo fudbal!
Comment
-
Originally posted by BOKI1969 View PostZar ti samom prvom recenicom ne pokazujes svoju bahatost prema drugima, previse generalizujes stvari nismo svi isti imamo svoje favorite i za njih navijamo svako na svoj nacin ,vredjanja drugih fanova ili igraca svakako treba sankcionisati ali netreba sputavati navijacke strasti jer je u tome draz gledanja i pracenja tenisa ili sporta uopstesigpic
Comment
Comment