Originally posted by MiljanVR
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by bojanaBG View PostOvo je najobicniji post bio, decko je napisao da misli da Roger ima sanse protiv Djokovica, ali mora prvo da dobije Monfilsa, i ja tu ne vidim nista strasno.
malo ste postali preosetljivi na tog Djokovica...
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostOvo je najobicniji post bio, decko je napisao da misli da Roger ima sanse protiv Djokovica, ali mora prvo da dobije Monfilsa, i ja tu ne vidim nista strasno.
malo ste postali preosetljivi na tog Djokovica...
Comment
-
Originally posted by Igor JosifoskiDa, plus ako izgubi od Roger ili od Monfisa u SF onda ne dobije rekord McEnroa ;)
Comment
-
Originally posted by DachaNisam video provokaciju u njegovom postu,a i da jesam...ne vidim razlog zasto bi se ti javljao?Jel se provokacija odnosila na tebe?Nejasno mi je potpuno...Sutra bi Gael mozda mogao do seta,ali i to je diskutabilno,mislim da ce Roger u 3..
Comment
-
cela prica se seli u Tadbas, posto nema veze sa RG-om...http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Igor Josifoski View PostImas potrebu da ga branis ali i ne da vredjas s time sto kazes da provociram a ja ne radim to ;)
Comment
-
Originally posted by Igor Josifoski View PostOvo nije provokacije Miljane, da cita ovi komentari sam Novak nece ovoliko da se smara kako sto neko radi tu ...
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostKad neko pise nesto "lose" o Novaku imam nekako potrebu da ga branim , valjda zato sto sam mu fan
Comment
-
Ok necu da se paspravljam uredu ti imas svoje misljenje ja svoje tj. svako ima pravo na svoje misljenje ,ali ipak mislim da malo provociras ;)
Comment
-
Originally posted by Igor Josifoski View PostDa provociras nije lepa stvar, i jos ti kazes meni da te ja provociram a ja ne radim to. Mene to vredja kao i svakome, naravno ako je normalan ;)
Comment
Comment