Originally posted by dusan1610
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dalas pobedio LAL! Pobedio i PAO!
Fetel pobedio u Turskoj!
O Noletu i MU... sve sam rekla juče, skoro sve...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Slušaj grobaru, da ti objasnim neke stvari...
Kao prvo, Zvezda je izgubila od #$&/$## sa 1:0 onda i tada je izgubila šanse za titulu... a ovog vikenda je igrala 0:0
A kao drugo, niste nam ni za crno ispod nokta... prema tome...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostSlušaj grobaru, da ti objasnim neke stvari...
Kao prvo, Zvezda je izgubila od #$&/$## sa 1:0 onda i tada je izgubila šanse za titulu... a ovog vikenda je igrala 0:0
A kao drugo, niste nam ni za crno ispod nokta... prema tome...
Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostSlušaj grobaru, da ti objasnim neke stvari...
E nek si mu rekla
Comment
-
Originally posted by AcaGrobar View Post4 godina za redom...
Okrenuće se i to, ali uvek i zauvek će Zvezda biti za vas NEDOSTIŽNA, tiha patnja i čežnja...sigpic
Comment
-
Meni prslo slijepo crijevo, nije cir hvala Bogu, tako da mi je bio dobar vikend.
Comment
-
Pa moze se reci da je i za mene ovaj vikend bio polovican.Zvezda nereseno,mada sam tu vec digo ruke,Bulsi izgubili sinoc,Pao osvojio EL,ali je zato Novak dobio,Milan uzeo titulu,dobro je a moze i bolje
Comment
Comment