Poslao sam posle tebe nisam ni video,ali sam prikazao svoju genijalnost
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by AcaGrobar View PostLjudi slavi li neko sutra ili sam ja jedini na ovom forumu koji slavi DJURDJEVDAN?
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostE, pa, srećna ti slava domaćine!
Hvala i tebi Vlatko;)Last edited by AcaDjilkos; 05-05-11, 23:51.Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostAooooo, Djurdjevdan je sjutra a ja totalno smetnuo s uma. Ti si, za sad, jedini za kog pouzdano znam da slavi. A oklen si? Glupo bi mi bilo da je slava, a ja ne podjem nedje da se naijem.
E odatle sam ti ja.Dodji slobodno ;)Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
I ja sam ti blizu na oko 40 minuta kolima
Mozda 1h
Srecna slava Aco,da slavis jos dosta godinaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by MiljanVRMozda sam i pogresio ,ali gde moze ona da se poredi sa Viskom i ovim Pralicom(teniski trener),ali mozda i zna nesto o tenisu , ;)
I totalno smo off ... reč je ovde o Madridu...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostMa neću uopšte da komentarišem ove vaše .... Sramota!
I totalno smo off ... reč je ovde o Madridu...
niko nije rekao da cura nema pojma. Nadam se da ne cita ove komentare pa ih jos primi k srcu. Ona je potencijal, i mogla bi dosta da NAUCI. Ako je raspolozena, neka me pp-ujeLast edited by M_G_S; 06-05-11, 00:21.
Comment
-
Originally posted by Panchev9Zasto bi i trebala da zna mnogo tenisu?! Ne prenosi meceve, nego ucestvuje u emisiji.
Sutra: Belucci ima vece sanse od Berdych-a( nikad mi se nije svidjao na sljaci).
Nadal ce pocistiti Llodru jos u svlacionici.
Federer( sasvim Ok igra) ima blagu prednost nad Soderlingom, mada bih ulozio sutra na Robina.
Novak dobija Ferera.
Uzdravlje
Comment
Comment