Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pa sta mislite zasto je neko hakovao???!Pa imate hakere "sivog sesira", "bijelog"... Oni ce upasti onamo dje se mogu ovajdit, pa nece to zloupotrijebit, vec mozda pomoci da se otklone rupe kuda su oni upali. Ako nista drugo, ostavice svoj "potpis" i tako "natjerati" administratore da urade bolju zastitu. Rekao bih da je ovo "sivi sesir". Vjerovatno im je smetala kolicina gluposti koja se napise na ovom forumu, pa su odlucili da malo "upozore", for sake of mankind. Vidim da su zaobisli moje postove, i da ni u jednom trenutku nije bio ugrozen moj status i moja intima. Ipak sam dosta podataka ostavio postavsi uvazeni clan ovog foruma... Ta cinjenica da su zaobisli kvalitetne forumase, i.e. mene, dolazi se do zakljucka da je u pitanju haker "bijelog sesira".
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostPa sta mislite zasto je neko hakovao???!Pa imate hakere "sivog sesira", "bijelog"... Oni ce upasti onamo dje se mogu ovajdit, pa nece to zloupotrijebit, vec mozda pomoci da se otklone rupe kuda su oni upali. Ako nista drugo, ostavice svoj "potpis" i tako "natjerati" administratore da urade bolju zastitu. Rekao bih da je ovo "sivi sesir". Vjerovatno im je smetala kolicina gluposti koja se napise na ovom forumu, pa su odlucili da malo "upozore", for sake of mankind. Vidim da su zaobisli moje postove, i da ni u jednom trenutku nije bio ugrozen moj status i moja intima. Ipak sam dosta podataka ostavio postavsi uvazeni clan ovog foruma... Ta cinjenica da su zaobisli kvalitetne forumase, i.e. mene, dolazi se do zakljucka da je u pitanju haker "bijelog sesira".
Don't worry!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by dusan1610 View PostEvo ga haker, od njega sam to najmanje ocekivao
Pozdravi ga ovom pesmom! Naslov je bitanJedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostPa sta mislite zasto je neko hakovao???!Pa imate hakere "sivog sesira", "bijelog"... Oni ce upasti onamo dje se mogu ovajdit, pa nece to zloupotrijebit, vec mozda pomoci da se otklone rupe kuda su oni upali. Ako nista drugo, ostavice svoj "potpis" i tako "natjerati" administratore da urade bolju zastitu. Rekao bih da je ovo "sivi sesir". Vjerovatno im je smetala kolicina gluposti koja se napise na ovom forumu, pa su odlucili da malo "upozore", for sake of mankind. Vidim da su zaobisli moje postove, i da ni u jednom trenutku nije bio ugrozen moj status i moja intima. Ipak sam dosta podataka ostavio postavsi uvazeni clan ovog foruma... Ta cinjenica da su zaobisli kvalitetne forumase, i.e. mene, dolazi se do zakljucka da je u pitanju haker "bijelog sesira".Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
Comment