Ma dobar je on kao pjevac,ali iskace iz frizdera,pa me strah nekad...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bogami Tozovac bash pichio neki zaboravljeni istinski melos...lepa klavirska pratnja...“If it be now, ‘tis not to come; if it be not to come, it will be now; if it be not now, yet it will come. The readiness is all.”
Tennis belongs to the individualistic past - a hero, or at most a pair of friends or lovers, against the world~Jacques Barzun
Comment
-
E kad je maestro Tozovac u pitanju lome se i case
Pre dva leta drug i ja bukvalno nismo izlazili iz kafane i tesko nas je bilo videti trezne posle 5 posle podne a najveca zelja onako prebijenim i razvaljenim bila je da nadjemo fiksni od gosn Tozovca da ga zovemo u Kragujevac na veceru i da nam peva za stolom.. pijani idiotiLast edited by ClayWarrior; 22-04-11, 22:51.Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
CW,sa ovom se pjesmom uputimo,a Vlatka ostavimo kuci
A na kraju veceri ovo
http://www.youtube.com/results?searc...aris+dzinovic+Last edited by Joe Cole 10; 22-04-11, 22:52.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Haris ima glas...
Vladane,nema shlagera sa razlogom“If it be now, ‘tis not to come; if it be not to come, it will be now; if it be not now, yet it will come. The readiness is all.”
Tennis belongs to the individualistic past - a hero, or at most a pair of friends or lovers, against the world~Jacques Barzun
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostE kad je maestro Tozovac u pitanju lome se i case
Pre dva leta drug i ja bukvalno nismo izlazili iz kafane i tesko nas je bilo videti trezne posle 5 posle podne a najveca zelja onako prebijenim i razvaljenim bila je da nadjemo fiksni od gosn Tozovca da ga zovemo u Kragujevac na veceru i da nam peva za stolom.. pijani idioti
A sta pijes sem piva?sigpic
Comment
Comment