Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Re: TADBAS SPAM!!!
http://www.facebook.com/pages/Zarko-...729063?sk=wall
*T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR
Jeste stara grupa,ali uvek ce mi biti smesno to koliko su ga djaci zavoleli kada je produzio onaj raspust 2009. godine zbog svinjskog gripa *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SRJedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
aca grobar.
bolja je ona 5-tak od gru-a: "ja imam druga ljubu on je najludji na svetu". to sam slusao bas nekako u vrijeme kad je njemu krenulo a kako mu je nadimak bio ljuba truba bas mi je bio mocan refren: "ljuba vise nije truba, on je sada faca iz versace kluba"
Comment
-
[quote author=dada link=topic=1649.msg276576#msg276576 date=1300915067]
aca grobar.
bolja je ona 5-tak od gru-a: "ja imam druga ljubu on je najludji na svetu". to sam slusao bas nekako u vrijeme kad je njemu krenulo a kako mu je nadimak bio ljuba truba bas mi je bio mocan refren: "ljuba vise nije truba, on je sada faca iz versace kluba"
[/quote]Boze Dado,sta ti slusas. $#^%RTJedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
[quote author=Jigsaw92 link=topic=3430.msg276841#msg276841 date=1300974537]
Jel vas neko placa za ovakve izjave? $%&5qw7
[/quote]
Hahahahha realno! &8@^J
Ja sam rodjen ovde, al' u glavi i "dusi" zivim negde drugde, prevedeno rodjen sam u pogresnoj zemlji. @(*6sd$%
Comment
-
[quote author=Nikola_89 link=topic=2480.msg276850#msg276850 date=1300975124]
Ja sam rodjen ovde, al' u glavi i "dusi" zivim negde drugde, prevedeno rodjen sam u pogresnoj zemlji. @(*6sd$%
[/quote]
I ja, a sljedece godine se nadam uspjesnoj teleportaciji tijela. &8@^JOznoji se Tata sav,
bekendi ga strasno muce,
borio se kao lav!
al' mu ipak g.za puce!
Comment
-
[quote author=Nikola_89 link=topic=2480.msg276850#msg276850 date=1300975124]
[/quote]
Al' ste vi neki filozofi... -E)%&4
Nema pogreshne zemlje ako ti je 'dusha' na mestu...i gde je ta zemlja ako ne onde gde vec jesi?
I ko ti je dao pravo da sudish o pogreshnoj/pravoj zemlji?
Lepo shto su se setili Japana kad vec imaju finansijskih mogucnosti,ali ne volim 'humanost' gde svi mi jedemo i skupljamo pare...
Poshtujem njihove ciljeve,kao i one egzibicije ili shta vec,ali mi to automatski nije humano kad mediji zaradjuju duplo vishe od toga prenoseci te egzibicije dok se oni zafrkavaju na terenu.
Ne raspirem nikakvu 'mrzhnju' il' shta vec,nego chisto razgranichujem humanost,sport,medije...
“If it be now, ‘tis not to come; if it be not to come, it will be now; if it be not now, yet it will come. The readiness is all.”
Tennis belongs to the individualistic past - a hero, or at most a pair of friends or lovers, against the world~Jacques Barzun
Comment
-
[quote author=Nyman-Nemanja link=topic=2480.msg276982#msg276982 date=1300987942]
Al' ste vi neki filozofi... -E)%&4
Nema pogreshne zemlje ako ti je 'dusha' na mestu...i gde je ta zemlja ako ne onde gde vec jesi?
I ko ti je dao pravo da sudish o pogreshnoj/pravoj zemlji?
[/quote]
Cim napisem nesto van reci brate,bleja,matori,evo smaranje,nazovu te filozofom,duh!
Ja sam sebi dao pravo, je l' treba nekog da pitam za pravo, ne kapiram? Ja ne mrzim ovu zemlju ali me iritiraju mnoge stvari, Holandija zakon!
Comment
Comment