Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena Zvezda MTS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by LosmiSK View Post
    Covic je probao da preotme fudbalski klub, secamo se severne tribine kako on i sin ''smiruju'' stvari...Sasvim normalno kad su se stvari okrenule u Terzicevu korist i kad je zaredjao ligu sampiona, ligu evrope i prolece u Evropi sa sve titulama malo pecka Covica. Razlike u intelektu, moralu i vernosti sns sekte u principu nema....to su dv strane istog novcica...


    Doveo Dekija, sralo ih malo u Evropi, u prvenstvu buse koga stingu, imaju para i rezultate i na sve to guraju mlade srpske fudbalere...sve ono sto je Covara radio dok je ovaj bio u blatu. Dok se zemlja ne istrebi od parazita ovde ce biti tako. Covic je dostigao neki vrhunac u Zvezdi i to je to...potpuno limitiran van granica ABA i KLS lige...bez jasne zelje kojim pravcem klub treba da ide.

    Naravno da je privatizacija jedino resenje..bice Covara tu dok god ovaj talog vodi ovu zemlju...95% navijaca ne zeli privatizaciju, vole svi u Srbiji drzavnu sisu..nista epohalno Covic nije uradio a da nije imao vetar u ledja od prvog coveka Srbije....istose moze reci i za Terzica...ostaje sve isto u Srbiji, sto bi menjali...
    Стало их превише, да не беше оног мађионичара у лику и делу Владана Милојевића да није направио неки коефицијент не би ми ни онај АРАРАТ прошли.
    Увек али увек Човић пре Терзе.
    Ако ништа друго Човић је доказани кошаркашки радник то нико не може да му одузме. А Терзић је угасио један клуб а у другом у ком је и после 4 Европе дугови су и даље 30 милиона. Извињавам се на офтопику.

    Иначе и ја сам за приватизацију није више комунизам док је Телекома Епса биће пара и за звезду и партизан кад се и то ускоро приватизује биће повуци а мало и потегну.

    Comment


    • Originally posted by Triple View Post
      Стало их превише, да не беше оног мађионичара у лику и делу Владана Милојевића да није направио неки коефицијент не би ми ни онај АРАРАТ прошли.
      Увек али увек Човић пре Терзе.
      Ако ништа друго Човић је доказани кошаркашки радник то нико не може да му одузме. А Терзић је угасио један клуб а у другом у ком је и после 4 Европе дугови су и даље 30 милиона. Извињавам се на офтопику.

      Иначе и ја сам за приватизацију није више комунизам док је Телекома Епса биће пара и за звезду и партизан кад се и то ускоро приватизује биће повуци а мало и потегну.

      To su realni dugovi, a knjigovodstveni oko 50 miliona ako ne i vise posle ove sezone bez Lige Sampiona i bez ijedne prodaje igraca poput Radonjica, Grujica, brace Ilic itd. Svake godine LS je donosilo 25 do 30 miliona eur na racun, sta ce ove sezone da bude na racunu kada ni jedna ulaznica nije prodata, bodovi iz LE i pare od iste je 10 deo onoga sto je zaradjeno od ucesca u LS. Ista je prica i oko KK, kada se bude podvukla crta u junu videcemo svi gde se nalazimo, pa ce biti veselo kada sledece sezone stvarno zaigraju domaci srBski igraci pa cemo moci mi ovde da im ukazujemo na pocetnicke greske a ne trener.

      ALi teren je jedino merilo i uspesi na istom, zato navijaci oko fk kluba su vise nego zadovoljni dominacijom u ping pong ligi, ucescem u drugorazrednom takmicenju u fudbalskim okvirima, a kk navijaci su frustrirani jer nismo tamo gde smo svojim zeljama projektovali da budemo.
      Last edited by Šarac; 17-12-20, 20:07.

      Comment


      • Kakve veze ima fk sa lošim igrama košarkaša , pogrešnim skautom, očiglednim greškama u vodjenju tima i sl?
        Nekad me podsetiš na moju ženu kad joj dam primedbu da je presolila čorbu, odma frka, raspad sistema.
        Šta je problem reći da nešto ne štima, da nešto nije u redu, nije kraj sveta i neću prestati navijati i voleti Zvezdu zbog kritike nekom igraču, kao i svoju porodicu zbog supe ili jednog ručka.

        Nije nikakav problem biti 10-15 - 18 u EL, ali igrati, boriti se, da se vidi to nešto što daje volju i nadu da će biti kako treba i da se oseti zadovoljstvo i pored poraza.

        Očigledno je da se nešto dešava, jer nije normalno da se niko iz kluba ne oglašava, a bilo je itekako povoda, počev od onakvih sramnih sudjenja u ABA ligi naročito posle Partizana, Budućnosti. Posle administrativnih promena u Ligi. Posle 18og ustoličenja jednih te istih u KSSe. Posle katastrofalnog sudjenja u BG protiv Olimpijakosa. Nije normalno da se umesto kluba oglašavaju navijači, članovi foruma i prave priloge koji se objavljuju javnim glasilima i el. medijima.
        Inače, znaj da se poštuje i ceni ono što je NČ uradio i doprinosi za KKCZ.
        Last edited by L a z a r; 17-12-20, 20:46.

        Comment


        • Stvarno, kakve veze imaju igre našeg KK u zadnje vreme i ovo što piše Šarac? Ne znam koliko je ulupano ove sezone za igrače, priče o naraslom dugu etc ali sve to nema veze sa ovim lošim izdanjima na parketu. Ako šta ima oko parketa, pa recite. Sada ste me zabrinuli.
          P.S. ni N.Č. nije majka Tereza ali jeste stabilisao klub.
          Spoiler
          Ako mi časi smrti postanu bliski,
          I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
          Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
          Nije umio da odstupi,
          Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
          Pao unapred, a ne unazad,
          I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
          Uračunato i u moj pad.

          Comment


          • Covic je najbolji 'naprednjacki' kadar koji moze da vodi Zvezdu. Da ne treba mozda da gledamo nekog Vesica ili slicnu botinu na celu kluba.... ja to necu moci. Bice Adio.

            edit: jedino ce Losmi biti srecan posto znamo kog trenera garnitura najvise voledu i sa kim su u kombinaciji...
            Last edited by mmajstor; 17-12-20, 23:03.

            Comment


            • Originally posted by nebitan View Post
              Stvarno, kakve veze imaju igre našeg KK u zadnje vreme i ovo što piše Šarac? Ne znam koliko je ulupano ove sezone za igrače, priče o naraslom dugu etc ali sve to nema veze sa ovim lošim izdanjima na parketu. Ako šta ima oko parketa, pa recite. Sada ste me zabrinuli.
              P.S. ni N.Č. nije majka Tereza ali jeste stabilisao klub.
              Ma nisam ja pokrenuo pitanje Terzica, zna se ko je ovde sveznajuci, sve on zakljucuje ko je gde bio na kojoj tribini, sta je ko hteo da uzme, a sa druge strane zaboravlja da je njegov ljubimac postao to sto jeste zahvaljuci tom istom SNS< SPS<DA politicaru. 90 % navijaca KKCZ nisu ni culi za Legenduluo dok nije postavljen za trenera KKCZ i docekan je sa podsmehom i teran je gore nego sto se tera Obradovic ovih dana.

              Sto se tice nasih losih igara, mozemo svaku utakmicu da analiziramo od pocetka EL ove sezone, ne mogu reci da smo ijednu utakmicu izgubili a da smo bili totalno van utakmice i bez sanse da se dobije izuzev utakmice protiv Fenera i Barse.
              U svim ostalim utakmicama izgubili smo u vecini slucajeva zbog gresaka trenera a i individualnih gresaka igraca koje su odlucile utakmice da odu na drugu stranu. Naravno i utakmica sa OLimpijakosom moze se reci da smo osteceni za 10 do 15 pts direktno.O nekoj boleqr.. ni da se nisu zalagali igraci , to vec ja nisam video. Ja pamtim plus 25 poraze u zlatno doba naseg kluba pre par godina , dva poraza od preko 40 razlike, poraze od po plus 20 kuci, vodjstva od po 21 razlike na strani i gubljenje utakmica, ali tada su nosioci avatara i ovi sto ce vec koliko sutra otovoriti Fener topic ili cak i KK TIRANA TOPIC, prepoznali sistem i znali su vec tada da ce rezulati doci. A sada to ne vide. How yes no.

              Zao mi sto ne znam turski ali bih bas voleo da citam sta li i cime hrane Kokoskova navijaci Fenera posle Zoca, ej nama je ALimpijevic i svi posle Legende su morali da udju u njegove male cipele, i svaki trener se meri sa rezultatima Radonjica posle 4 i kusur godina u KKCZ.Ma kakav Zeljko Obradovic, Kokoskovu je nista na spram svih ovih trenera posle Radonjica, zna se kolika je ta stepenica da se preskoci.
              Posle igranja TOP 8 taj isti trener koji je dobio ponovo odresene ruke je napravio ekipu od domacih igraca i sa jednim strancem na pocetku sezone i nismo uspeli ni Pionir da napunimo u prvoj utakmici, koji smo by the way izgubili na otvaranju . Svi se secamo novinskih clanaka i isecaka kako ga je sin Dragan prozivao da je neznalica i da mu se valjda kasnije izvinjavao javno. Naravno 90 % forumaskih strucnjaka su i tada Radonjica napusavali da nema pojma. Da skratim pricu posto je kasno Radonjic ni posle 3 pune godine nije imao tu privelegiju da ga postuju nasi navijaci, i sada neko misli da ce Obradovic da odleti iz kluba zbog toga sto to zele navijaci KKCZ na forumima,fbucima i ostalim mrezama???Pa Obradovica jos nijedan mediji ne tera iz KKCZ osim par zaludjenika poput onog Davora kod Fegija na SOSu, inace klasican Radonjicev Bot. Pa sada pljuje po KKCZ kada god moze jer ima narucena pitanja od Fegija jer je izgubio novinarsku legitimaciju koju mu je Radonjic obezbedio dok je bio trener. A sto se tice novinarske profesije,on ima par citanja Zurnala kao CV.

              Obradovic moze sve utakmice da izgubi do kraja EL, svaku do kraja, nece dobiti otkaz dok je Covic predsednik.

              Sto se tice ovog podjebavanja Terzica iz FK ponavljam nije ovo tek tako slucajno izaslo u etar.

              Covicu istice mandat u junu sledece godine, 10 godina ce biti i po njegovom trenutnom raspolezenju a i zbog nekih drugih stvari moje misljene da se nece vise kandidovati a i to je javno izjavio kod Boskovica u intervju na AL Jaziri. Sto ne znaci da ne moze da se povuce i ranije. Mozda i ne zeli vise da ucestvuje da ga jedan pobegulja od interpola i abolirani kriminalac se sprda sa njim i javno ga ponizava da bi Mrkela bolje vodio KK od njega samo iz razloga sto su se neke utakmice pogubile u EL i sto je uvazeni clan ovog foruma ljut na njega sto i pored par poziva i ponuda njegova LEGENDA ne zeli da postane trener KKCZ.

              Laku noc.

              Sutra dobijamo.......................................... ali po pi.ki


              @ganac

              Koga boli patka za drzavne pare koje se daju za sve SNS projekte , pa TOYO TYRES je dobio subvenciju od 41 miliona eur i 20 hektara besplatnog zemljista, ili ti 78.000 eur po radnom mestu. Mi sponzorisemo japance, skoro su svajcarcima za fabriku cokolade isto to dali, i ti si sada zabrinut da li ce na kraju godine da bude 1 ili 2 do 3 miliona minusa. Drzava se za vreme ovih zaduzila za citavih 15 mlrd $ i dostigli smo cifru od 30 mlrd $ duga, a ti se brines koliki ce minus imati KKCz na kraju sezone?
              Pa Radonjicev sistem je rezultirao uz sve prodaje igraca, pune arene i ko zna koliko jos prihoda 3 miliona eur minusa kada se podvukla crta, da li je to ijedan gradjanin osetio po svom dzepu taj minus.
              Osetices od 1 januara 4 dinara skuplje gorivo, ( da ne pisem koliko ce se to osetiti na mom poslu x broj kamiona x broj kilometara x 4 dinara vise) struju, porezi itd, a sada ocekujes revoluciju sto ce KKCZ i KKP biti u minusu par miliona. Da idemo 8/6 niko ne bi ni pomenuo kako ce isplatiti igraci i sto Uskokovic i Radanov nemaju minutazu, kao sto se u QM sezoni nije pitalo sto je 7 stranaca proslo kroz klub , koga boli patka samo daj rezultate, tada nije bilo bitno koliko su kostali Sofo, Mekel, Thompson i koliko smo zaradili na njima, jer smo igrali TOP 8 wow, prosli kao 4 ti iz grupe gde su ispod nas bili UNIKAHA< CEDEVITA< DARUSFAKA< EFES.
              Jebote pa od tog top 8 nas forumas pravi da je veci uspeh nego komsije sto imaju 4 F4.I sadasnjoj situaciji i odnosa para i pravca u kojem ide EL ostace to najveci 'uspeh' naseg KKCZ za dugo vremena, nesto slicno kao sto ni FK CZ nece moci da ponovi Bari.
              Last edited by Šarac; 17-12-20, 23:32.

              Comment


              • Originalana legenda Zvezde Dejan Radonjic je veoma dobro vodio i Buducnost i stigao do 1/2 EC isto tako i sa Zvezdom sa sve polvnim timovima. Necu pricati koliko ljudi mu je zahvaljivalo za karijere...ni Vucevica, Simonovica, Gordica, Ivanovica, Dubljevica, Marjanovica, Kalinica, Gudurica, Jovica, Dzenkinsa, Zirbesa, Milera itd....Sve djoka od igraca dok nisu dosli kod alhemicara...

                Tako da je lazna teza da je Covic pomogao Radonjicu, jedina istina je da bi Covic leteo da nije bilo Radonjica...setimo se Lazica, Vukoicica,Alimpijevica, Tomica i sad Obradovica..sve fail do faila i gle molim te, niko nije izdrzao dve sezone sa laznom legendom...

                Znam da se neki forumasi vole da poistovecuju sa sinom Draganom, ali to je pokazatelj prosecnog navijaca koji ne zna da ceni sve oe lepe momente koje je doneo Dejo...Mogao je on dovesti 7Amera,ali znao je da od rezultata to nema nista...

                Ajmp sad ove dve sezone...pazite ljudi moji sad ovo.... Rocesti, Kolom, Nkoko, Teri, Volden, Hal, Rit, Loyd, Obrajnt...to je ova sezona, prosla..Dzenkins, Gist, Punter, Odzo,Peperoglu, Beron, Faye, Braun1, Braun2 pre toga u eri nesretnog Alimpija sedam stranaca...

                Brojevima 18 stranaca je proslo kroz klub poslednje dve sezone..pre toga 6..znaci za cetiri sezone 31 stranac.. a pre toga za Radonjine cetiri sezone 18...i to je bilo istih...naravno, racunao sam cak Lipovija, Vilijamsa iz drugog mandata i par puta Dzenkinsa i Zirbesa...Mi smo za dve sezone promenili 18 razlicitih stranaca...

                Na sve to role Marjanovica najbolji centar EL, jOVIC PLEJ, SIMONOVIC NAS NAJBOLJI STRELAC....

                Naravno u poslednjoj EL sezoni niko se ne seca da mesecima..igraci nisu dobijali plate...a pune tribine, milioni od igraca...pobeda u EL 16-14..skor...preko 50% a sada 4 od 10...itd...

                Covic pokusava sad kroz ove prce da skloni teret sa trenera, sto je logicno..to je njegov san godinama Salo27....i konacno ga je docekao ali sad ne moze da zaspe...

                Nemam stvarno nista protiv Obradovica i voleo bih da ima bar 1/3 DR uspeha, to bilo odlicno za nas klub, ali reci kako nece dobiti otkaz i ako izgubi sve do kraja je teska sizofrenija naseg predsednika..idem glavom kroz zid...to smo videli kako se zavrsilo u slucaju Tomic, Felipea i nesretnog Alimpijevica..

                Legende najbolje da ostanu legende i da se vise ne prljaju u ovom srpskom blatu...iskreno osecam da ce postati trener oko NG...naravno da ce tema biti otvorena i da cemo sa velikim entuzijazmom konacno moci da pratimo dobar klub u EL sa dobrim trenerom takodje..
                3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                2× German League champion (2018, 2019)
                6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

                Comment


                • Čović je lukavi džukac, đavo, pokvarenjak, poput Fušea uvek je umeo namirisati neke nove vetrove i brzo prebaci na pobedničku stranu.

                  Jedan sam od starijih ovde, verovatno i najstariji tako da mi je dobro poznat njegov rad. Al o tome ako zatreba ću na temi o politici.

                  Spoiler
                  Za fudbal mogu samo dodati da ne treba omalovažavati momke i Dekija, kakva god da nam je bila grupa napravili su lep uspeh.

                  Osvojili su 11 bodova, dodatne poene na listi Uefe i obezbedili šesnaestinu finala.


                  Što se tiče Obradovića, manje bi bio prorešetan kritikama da utakmicu protiv Budućnosti nije izgubio na onakav način.

                  Kad utakmicu izgubiš onako onda je normalno i nezadovoljstvo navijača.

                  Kao navijač kluba zabrineš se zbog onakve njegove amaterske greške i pitaš se šta će biti kada budu došle važnije utakmice.

                  Hoće li opet tako reagovati? On se izgleda najviše uspaniči u stani pani završnicama.

                  Al prešo sam ja i preko takve njegove odluke.

                  Stiže mu nova tura igrača. Nije dobro selektirao tim, nadogradio ga, pa evo sada još jednom ga nadograđuje.

                  Jednom, drugi put i možeš da pogrešiš, ako i treći put zabrlja onda neka batali.

                  Comment


                  • U poslu, stresnom, greske se desavaju. Svi grijese pa i veliki Zoc je znao u zenitu karijere da popusi od nekog tamo tima Zvezde cije plate igraca = njegova plata. Na sta je Mesinin Armani licio u početku a gle sad... Ljudi sasvim je normalno da bude gresaka da igra izgleda ko kurac, nov je tim treba vremena, leci ce to na svoje a i da ne legne, i sve da izgubimo sta da se radi, nije kao da cete sad navijati za drugi klub. Nije valjda toliko slijep da ne vidi probkeme ako mi laici to vidimo na prvu, al mora da se radi.

                    Comment


                    • Vidim svi pominju nasu decu...pa gde su ta deca kada treba da vrate klubu? Guduric otisao u raspali fener, neeovic u panatu, teo u virtus...ne bi se niko zajebao da se vrati, a valjala im nekad ta Zvezda

                      Comment


                      • Treba pogledati onaj Džiletov i Srđanov podcast sa Gudurom... deo o pripremama sa kkcz pa vraćanje u Fmp, o njegovom suzama kad je sezonu posle, počeo van 12.
                        Možda su tu neki odgovori...

                        Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka

                        Comment


                        • Jedini reper o tome kakav je trener je rezultat ili ga ima ili ga nema a nas ga trener nema i tacka tj. jos su rezultati i dobri kakva nam igra.

                          Comment


                          • Originally posted by Samo Zvezda View Post
                            Treba pogledati onaj Džiletov i Srđanov podcast sa Gudurom... deo o pripremama sa kkcz pa vraćanje u Fmp, o njegovom suzama kad je sezonu posle, počeo van 12.
                            Možda su tu neki odgovori...

                            Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
                            Molim te reci kakvi su odgovori tu? Evo ja bih bas to zeleo da cujem posto vidim da si ti vec doneo zakljucke..Covek bukvalno napravljen u Zvezdi i sad kao eto nece u Zvezdu vec u Fener jer ovde je jedva dobio sansu....xDDDDDDDDD

                            Meni nisu problem porazi, meni je problem sto se prdi kako su domaci skupi a Zalgirisu nisu...kako ne moze strani trener a npr Zalgirisu i ostalima moze..sta god Covara isprdi iz svojih usta to se vata kao neko sveto pravilo...a on u principu sto se tice kosarkaskogznanja ima samo poziciju...

                            Sad mozete vi njega cak i politicki da perete sto je u principu duplo dno, ali cinjenice su da je covek limitiran kao tabla..

                            Ovo je tim sa tonu stranaca,ovo bi mogao svako da vodi...cak CSKA ima dva klinca u 12...mi se plasimo svoje senke...dopustamo vec par sezona privatizaciju tima da se strani igraci bolje prodaju za svoj dzep...

                            Bukvalno grupa placenika i trener amater koji ne zna gde bije u EL..naravno da ce biti bolje,posto sa ovim igracima sustinski ne moze gore..I Sarac se npr uvek vata losih primera kao Fener, ali zaobilazi dobre primere..to je ta klasicna spin masinerija..
                            3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                            6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                            3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                            2× German League champion (2018, 2019)
                            6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                            4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                            2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

                            Comment


                            • Originally posted by ajkisloba View Post
                              Jedini reper o tome kakav je trener je rezultat ili ga ima ili ga nema a nas ga trener nema i tacka tj. jos su rezultati i dobri kakva nam igra.
                              Tacno, osvojio je 0 trofeja od maksimalno 0 koliko je mogao da ih osvoji. Uzasan rezultat.

                              Vidimo po Losmiju da ne postoje samo sns botovi. Ako je Sarac u pravu, Covic je history, pa od leta mozemo ocekivati nekog Lava Pajkica na celu Zvezde koji ce odgovarati direktno Terzi i velikom vodji a koji ce na celo tima opet dovesti svog coveka - Losmijevog totema. Valjda ce clanovi te sekte onda konacno biti zadovoljni...

                              Comment


                              • Originally posted by Karamazov View Post
                                Čović je lukavi džukac, đavo, pokvarenjak, poput Fušea uvek je umeo namirisati neke nove vetrove i brzo prebaci na pobedničku stranu.
                                .
                                E al ovo je njegova klasifikacija kao politicara. Da li istu kvalifikaciju zasluzuje kao kosarkaski radnik? Ja bih to ipak razdvojio... i naravno da je imao velikih gresaka kao kosarkaski radnik ali je imao i prilicno velike uspehe, koje ne znam da li neko drugi ima u ovom delu Evrope. Mislim da nema.

                                Comment

                                Working...
                                X