Originally posted by LosmiSK
View Post
- Ne vidim poentu u bilo kom vredjanju igraca , a midzet je bas ono nisko vredjanje jer se u USA midzetima nazivaju osobe koji su zbog zdravstvenog nedostatka ostali uskraceni za pravilan rast. Ja FC3 ne spominjem jer nema potrebe da upadam u bandwagon svih pljuvaca koji postoje ovde, Moj stav je jasan povodom njegovog igranja tako da vredjanje njega ili bilo koga igraca nece doziveti. Samo sam naveo ako su ova dvojica midzeti kao nosioci sta ce nam jos jedan midzet, jer FC3 ne spada u tu prvu kategorija, a dovodjenjem Teodora i placanjem te cifre ne mozes ga staviti da bude pomocno osoblje
- Zasto se ograniciti na 250.000 ako kazes da su nam sanse onda 60/40, daj da ulozimo 1 miliona. pa to je garancija da smo sigurni pobednici svemira , ako 250.000 taj tas na vagi za sigurnu titulu. Sta li Vatutin ima da kaze na tvoju teoriju pa da sa 40 miliona podigne jos neki milion kako bi se osigurao za te titule u EL, jer mu izgleda uvek fali to milionce za siguricu,kao sto smo mi stipse za tih 250k.
- Sve plate su citane na skupstini, zao mi je samo sto jos ti niko nije dojavio te plate, jbte od 35 prisutnih niko bas da ti sapne cifre, ali uostalom zasto da ti sapnu kada su i one lazne zar ne?
Ako si vec toliko zapeo za Theodora ajde nama neznalicama sta on to nama bi doneo na obe strane terena za te pare?
Comment