Originally posted by Duka
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dođosmo do konsenzusa i mi ovde. Sada vlada mir. Prošlo se gde je trebalo da se prođe, izgubilo se gde najmanje boli. Mene ABA do aprila ne interesuje... A sa ovim iskustvom kroz EL utakmice, Cedevita nam je jedini konkurent. Budućnost će pasti, znam ih.
Inače nije baš bajno Radonjino ponašanje prema mlađim igračima, čuo sam da je bilo nekih ozbiljnih čarki sa jedinim igračem i da se jedva smirilo. Pa bilo je i za očekivati, na kome će Deja da ga oštri da izvinite nego na klincima. Tipičan Radonjić. Al dobro, sve se dobro završilo što se tiče EL, a to znači dodatan prihod.
Gudurić je igračina, svima sem Jakovljeviću onom. Jer ga nije on "napravio" kao Bogdana i Simanića. Meni su bile dovoljne 3 utakmice da vidim o čemu se radi, mada sam znao i od ranije. Vidi se rad sa Gurovićem, na psiholiškom planu. Ne pamtim tako bezobraznog klinca u Zvezdi. Mislim da je ubedljivo prvi sa 2+1 poena, hrabro do koša, tata. Nije pao posle Strazbura, nego fura svoju priču. Inače da mu je mentor bio Radonjić, verovatno bi ćoškario i uplašeno dobacivao loptu na trojci. Baš bruka koliko me nervira taj Radonja najviše kao osoba. Kao baba nekaLast edited by Cassius Clay; 22-12-15, 23:36.
Comment
-
Sacekajmo jos malo...Da ne mlatimo praznu slamu,cak se i Golubovic dovodi u vezu sa nama Volio bih da Micic ne bude istina ,al ajde da vidimo..Pargo je nerealan,uh sto bi to bilo mocno...vlazni snovi!
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
Comment