Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena Zvezda MTS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nisam gledao, video sam rezultat samo na kraju, a tek sad nakon posta velikog Brajkule vidim da su vodili 18 razlike.
    Duka brate, potpisi kapitulaciju.
    sigpic

    Comment


    • Originally posted by Brajkula View Post
      Jedna je istina, da mi igru u napadu nemamo, nemamo izgrađenu akciju gore, sve se ide na individualni kvalitet, nikakvi blokovi, protrčavanja, pik.....ma šta ja znam.....
      Pricao sam o ovome. Nije da pametujem sada. Ali vec 3 godine imamo 5 akcija koje su toliko procitane i tako predvidljive da to nije humano. Nikakve novitete covek nije doneo. Motivacija nula.
      Sada ce da se javi neko sa pricom kako se javljamo samo kada izgubimo, ali secam se da je Brajkula jos davno nazvao coveka Slameni, malo ko se tada slozio sa njim. Ali realnost je mnogo gora od toga, slameni dominira koliko je los. Ali dobro prosle godine uzeo Ligu to je najbitnije.. kafenismajli.
      Originally posted by Vladan
      SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
      :vinjaksmajli:

      Comment


      • E tuge...kako poginusmo sinoc No,volio bih da vidim koji trener bi se bolje snasao sa onakvim rosterom...Simon kida bre u odbrani...Guduric se mnogo isprsio,ali bice paklen igrac,dobija stalno sansu,ali se vidi da tu nema iskustva,fali mu jos dosta...Ne moze Rebic ,nije za Zvezdu on bre! Dajte vise....Ne moze Jovic u istom ritmu,Simon,Miler takodje,igracina..ne mogu oni cijelu utakmicu da igraju u istom ritmu bre,Cirbes nije u formu,Stimac da je pogodio ona2 bacanja,i da je Cirbes u jacoj formi,malo barem,dobili bi jbg...Svaka cast Radonja,bice dobro,kad se kompletiramo...Rebic i Guduric ,plus ovi sto nisu ni trunke odmorili maltene,e pa jbg...ne moze se tako dobiti...svaka cast momci,idemo dalje! Podrska Radonja!



        Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
        sigpic

        Comment


        • Simon kida u odbrani Znao sam da nas troluje, djelovalo je nemoguće da je ozbiljan

          Comment


          • Ti si odje na temi provokator ,poznato je to meni. Ja branim i stojim iza igraca ,koji igraju svim srcem uz klub,necu ih nikad pljuvati,nezasluzeno.Kao Zvezdas 33 godine,nikad nisam pljuvao po njima,cak ni Tompsona koji kriminalno igra.Konstruktivno kritikujem bez pljuvanja..uh koliko je navijaca sa zapada Marakane.


            Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
            sigpic

            Comment


            • Ja sam provokator, a ti si našao da pohvališ Radonjića i za sinoć gdje je zajebao sve što se moglo zajebati, a volio bih da čujem i šta znači pojam "Simon kida bre u odbrani" živ nisam da čujem objašnjenje

              Comment


              • Kolega,imas okrnjen sastav,po mnogo cemu 'ismasakriran' sve sljakeri,sto bi se reklo..Lazic,Dangubic,Luka,organizator Jovic ne moze da ti nosi utakmicu od pocetka do kraja,e onda je tu Rebic Sto je odma pogubno,Guduric takodje koji nema nista utakmica,covjek je poletio,bez iskustva je..Cirba ti nije u formi,Stimac ne moze da pogodi jedno bacanje,imas najgoreg igraca u istoriji naseg kluba Tompsona,pored svega toga imas samo raspolozenog Milera i Simonovica donekle..Ono je mogla da bude herojska pobjeda,tesko je voditi onako skrpljen sastav Zvezde na nasu zalost i gresku uprave koju ne bih da pljujem,jer su mislili najbolje..Mnogo 'strucnjaka' bi sinoc dobilo utakmicu a? Greg se ne bi snasao da mu das ovaj sastav koji je prinudno morao biti takav,jer ocigledno moras snositi posledice zbog promasenih pojacanja..I sa takvim timom si zamalo dobio utakmicu..Samo kazem da od ovakvog tima kakav je sad, ne mozes da ocekujes ne znam sta.


                Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                sigpic

                Comment


                • A odakle Thompson u klubu? Zašto smo spali na Rebića u ključnoj utakmici u ovom dijelu sezone? Ko gura tog Rebića već godinama, a slijepac vidi da od njega nema ništa? Tu je godinama, a ne može prevesti loptu, zašto je još u klubu? Mi bi sinoć i sa raspalim Mekelom dobili utakmicu, neko je donio odluku da je Rebić bolji. Zašto je doveden Štimac koji ostavlja autoput u sopstvenom reketu i još je plaćeno obeštećenje za njega, je li to neka šprdnja? Ko je vukao sve te poteze, ljudi koje podržavaš ili neko peti, deseti?

                  Za Simona i njegovo kidanje nemaš objašnjenje, tako sam i mislio

                  Comment


                  • Fino je to sto vi sagledate sve stvari pa polemisete, ali bez obzira kakav roster imao Radonja je uspeo da nabije +21. I onda u drugom da isto tako prospe sve to (on i igraci mu) lagano. Bez pruzanja otpora. I sta cemo sa tim???
                    Dukane volis ga ti i sve je to lepo, ali ovo je trenerova ustakmica sinoc bila i tu nema pogovora. Ima on neke debele veze, koje ga drze u Zvezdi.
                    sigpic

                    Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

                    U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

                    Comment


                    • Navijam za Partizan i to svim srcem, ali sinoc sa drugom pratio utakmicu on Delija jbg ne mogu ih birati, ali simon pokidao u odbrani pa jesmo li mi gledali istu utakmicu, lik propadne kao zeton kad ga ubacis u bilijar, znaci vodi se on da igra odbranu ali nikakvog on ucinka nema, pa upravo je on u najvecem minusu kad je bio na terenu mislim da je -19 na kraju bilo.


                      I on isto toliko voli tog radonju i cijelo vece ga sprdam da ce sjebati i lik sjebe, kasno trazenje tajmauta lose rotiranje, pogubi se lik, a cim onako pogleda sa onim ocima znam da se pogubio
                      Last edited by SinisaKun; 20-11-15, 09:42.
                      Atletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics

                      Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu

                      Comment


                      • Tih 21 razlike su nabili sve na individualni kvalitet. Sve je bilo soliranje a koristio se standardan set akcija koji se nije promenio od njegovog dolaska. Kada je prestalo kenjanje i kada je igra trebala da se postavi, da se nacrta neka akcija Radonja je ostao kreativan kao i do sada. Za 20 minuta 5 poena iz igre, fantazija zar ne.

                        Ne postoji valjani argument kojim se može stati na stranu Radonjića. Čovek je kao Kasper bre, ne vidi se uopšte. Protiv Bayerna je ista stvar bila s tim što su Štimac i Cirbes silovali Brayanta zahvaljujući Joviću kad su hteli pa se tu nakupilo lakih poena.
                        Gudura je dva, tri puta izgubio loptu u driblingu i još protivniku omogući 2+1 glupim faulom.
                        Ali Simon u odbrani
                        There's something wrong with me chemically
                        Something wrong with me inherently
                        The wrong mix in the wrong genes
                        I reached the wrong ends by the wrong means
                        It was the wrong plan
                        In the wrong hands
                        With the wrong theory for the wrong man
                        The wrong lies, on the wrong vibes
                        The wrong questions with the wrong replies

                        Comment


                        • Upravo, nisu oni imali resenja u napadu ni u prve dve cetvrtine vec ih je manje vise kenajo sut. I sto su "ubadali" kada su bili u plusu. Lako je tovariti kada tim vodi. Ali kada se lomilo.... jbg.
                          Radonja je ovo zasrao zestoko, jel bez obzira kakav tim imas +21 se ne porpusta olako.
                          sigpic

                          Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

                          U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

                          Comment


                          • Vidi ovog sad Indigo ,ispade da covjek ne zna ama bas nista,da nikad nije bio u kosarci,da je doveden s ulice ,o majko moja ,sta je ovo ,ovo je ..nemam rijeci Sta god dobije,to nije njegova zasluga,a kad izgubi naravno idemoooo udri
                            Paaa notorius,uprava je svjesna da su napravljene kobne greske,sta sad? ocemo da ih ceramo ? Pogrijesili su,ali sta su sve napravili u prethodnom periodu i sad su pogrijesili i da ih anuliramo a ..Simon igra jako na igracam,pritiska..korektno obavlja posao.


                            Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                            sigpic

                            Comment


                            • Originally posted by Duka View Post
                              Vidi ovog sad Indigo ,ispade da covjek ne zna ama bas nista,da nikad nije bio u kosarci,da je doveden s ulice ,o majko moja ,sta je ovo ,ovo je ..nemam rijeci Sta god dobije,to nije njegova zasluga,a kad izgubi naravno idemoooo udri
                              Paaa notorius,uprava je svjesna da su napravljene kobne greske,sta sad? ocemo da ih ceramo ? Pogrijesili su,ali sta su sve napravili u prethodnom periodu i sad su pogrijesili i da ih anuliramo a ..Simon igra jako na igracam,pritiska..korektno obavlja posao.
                              Dukane, pa nije bas da ne zna nista, ali je tu negde
                              Sada ozbiljno, mislim da klub sa budzetom Zvezde i takvim renomeom, evroligaski klub, zasluzuje mnogo ozbiljnijeg trenera. To je moje misljenje.
                              sigpic

                              Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

                              U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

                              Comment


                              • Kog trenera npr? Aj mi kazi


                                Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X