Originally posted by LosmiSK
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by djuras View Postkako mislis da se priblizis granici od 10 miliona, kad ni ova 4 koja kao skrpis zbog EL ne mozes da garantuje i posle svake sezone ostaju dugovi?
Ljudi se razbacuju novcem kao da su konfete.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Problem je sto u Srbiji generalno ne postoji svest o sponzorstvu u sportu. Vecina nasih bogatasa su ljudi koji su bili oslobodjeni fizickog u osnovnoj skoli.
Pogledajte Miskovica, Karica, Kostica,Jevrosimovica itd,itd. Ko od njih ulaze u sport??
Sa druge strane velike kompanije koje posluju u Srbiji tesko se odlucuju za tako nesto. Tu im pomaze i zakonska regulativa.
Mi od jednog Huaweia dobijemo oko 150.000 evra na ime sponzorstva sto je mizerija i vise uvreda ali jbg kad im se moze. Zasto neki klub ne sponzorise Vip, Mobtel, neka banka od njih 30.
Tako je kako je. Kakva drzava tako i ostalo u njoj.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostProblem je sto u Srbiji generalno ne postoji svest o sponzorstvu u sportu.
1. srbija je jako malo trziste, i nikome se realno ne isplati da puca neku ozbiljnu kintu na taj vid promocije kroz sport
2. u ozbiljnim zemljama se za sponzorstvo dobija niz poreskih olaksica, sto kod nas nije ni blizu realizacije
3. cak i u razvijenim zemljama tesko taj neki sponzor moze da dobije neki povrat sredstava. EL kosarka nije profitabilna, i uspesni klubovi su oni iza kojih stoji zemlja, grad, ili neki tajkun koji ima para za igranje
Comment
-
Sa ove vremenske distance da nam je igrao Danguba u Kaunasu pokupio bi ta 3, 4 skoka u odbrani koja su nam falila da mi uđemo u završnicu sa prednošću. Ali, šta je tu je i u prethodnim sezonama smo bili svedoci neočekivanih poraza i pobeda u EL verujem da će i ova biti takva, samo glavu gore!“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostSa ove vremenske distance da nam je igrao Danguba u Kaunasu pokupio bi ta 3, 4 skoka u odbrani koja su nam falila da mi uđemo u završnicu sa prednošću. Ali, šta je tu je i u prethodnim sezonama smo bili svedoci neočekivanih poraza i pobeda u EL verujem da će i ova biti takva, samo glavu gore!You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
-
Originally posted by djuras View Postmanite se lakijeve mantre
ubo je jednom u svom forumaskom zivotu za kalinu i sad misli da je masai udjiri
Oće li ta četvorka?
Alooooooooooooooooooo Čoviću reaaaaaaaaaaaaaguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!!A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Nemamo pojmaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
losi smo
do sad smo se slepali na individualni kvalitet rocestia, feldeina i donekle antica
medjutim ovo odsustvo bilo kakvog sistema u napadu, plus upitna odbrana pnr, uz vec standardno ocajan skok je morala doci na naplatu
verovatno je bolje da to dodje sad odmah, kako bi se proizvela neka reakcija
da ne bude sve tako crno, mora se pohvaliti samo 3min za rekreativca keselja
razocarenje sezone za sada radicevic
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostNa kraju parade se to ocenjuje..A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
Comment