Originally posted by Laza Kacanski
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by canarian View PostSta ce nam onda Pera, Feldein, Bjelica u timu? Ako smo za totalan reset, bolje bi bilo da odustanemo od evrolige (jer niko, razumljivo, ne zeli da gleda blamiranje i sramotna izdanja i poraze, pa nema ni zarada) i pokusamo u evrokupu, pa kad budemo na "nivou" i plasiramo se, igramo tamo.
Video si i sam na sta lici Lessort u evroligi, taj Goss bi bio jos smesniji. Mi da nismo imali Bjelicu, Peru i Rocha, cak i Zalgiris bi se poigrao sa nama.
Polako sa prognozama i ocenama ko treba da igra, a ko ne. Po nekim forumasima nije trebalo ni dovoditi cetvorku, jer "Simana mora da igra", pa smo morali pazljivo da gledamo "da Radanov ima mesta u 12 inace ode u Real", a on danas 0 poena i -4 indeks korisnosti, protiv Mornara.
Ovde se vise radi da su ljudi gledali Bjelicu, gledaju Doncica sada, pa hoce i oni takvu "igracku", ali u Zvezdi sada i Simanic i Radanov zadovoljavaju takve kriterijume.
Mi cemo uvek biti osudjeni da merkamo pleja svake godine, a sledece ionako moramo da merkamo dva igraca pod kosem i dva beka (umesto Lazic i Feldeina).
da smo usli u EL sa 2 klinca na pleju, kukalo bi se naravno kako samo debil moze da posalje jagnjice na klanje tako
kkcz je ne pleju uradila sasvim rezonsku stvar
i prvo na toj poziciji dovela domaceg igraca prospekta, koji upravo u ovoj sezoni treba da raste
pa ako je nindza bice prvi plej sledece godine
ako nije, trazicemo prvog pleja opet
i onda je na najosetljivije mesto u jednoj sasvim novoj ekipi i treneru pocetniku dovela staru kajlu, proverenog igraca na EL nivou
tzv. produzena ruka trenera...i to je nesto sto je ovoj novoj ekipi sigurno trebalo
ulazak u sezonu sa npr NWG-om i radicevicem bi bio ogroman rizik
worst case, nemas prvog pleja ove godine...a nemas ga ni sledece posto njih dvojica nisu dovoljno napredovali a ti ih potpisao na dugogodisnje ugovore
manite se lakijeve mantre
ubo je jednom u svom forumaskom zivotu za kalinu i sad misli da je masai udjiri
Comment
-
-
Originally posted by Brajkula View PostZato dogodine dovedemo ovog 10ku iz FMP-a i kroz tri godine za njega uzmemo 2 miliona.
Klasika. Sabija momak.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostUpravo, kad negde provedes 6-7 godina a i uz to peglas kosarku sa njihovim trenerima neke stvari su normalne. Al dobro nekima svasta smeta. Nek prestanu onda da koriste pick'n'roll (bas me interesuje koja bi bila domaca varijanta istog ), give 'n' go, tranzicija itd itd.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostMa kakav Radanov, Nemanja Nenadić, MVP sinoć u Baru, pravi !!!
http://www.aba-liga.com/player.php?id=2719
Comment
-
Ozbiljno igra Nenadić. U kontinuitetu. Samo rast, od priprema do sada. Svaka čast. Nek nastavi tako. Najzanimljivije mi je to što nema onu jednostranost, pa da ga, na primer, karakteriše samo šut za tri, ili poludistanca, već momak sve igra vrlo pristojno. Svaka čast. Zaista.
Comment
-
Kad krenu ove price o platama I budzetima onda mi je tek jasno kolike smo ovce of naroda-navijaca. Sve malo, ali kad se vidi koliko se love ispumpa iz tih klubova, moze da nam pozavidi I CSKA kamoli neko drugi. Normlano da u zemlji gde je plata 500e ne moze biti ne znam kaka budzet. Mi smo ipak zemlja kosarke I cim krenu price o budzetu to su alibi price. To oko budzeta je svima jasno, osvajale su se I pre titule sa manjim islo na F4 itd...Jasno da nikad ne mozmeo imati budzet kao neki ali mozemo se pribilzavati granici of 10m u buducnosti...
Onda njabolje da ne igramo nista, da nemamo ambicije I da igramo neku balkansku ligu tu smo medju svojima...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment