Originally posted by Daba
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by NateHuffman View PostNije to ni sa cirbesom lepo izgledalo a sa stimarom jos manje. Po meni ima vise logike probati to sa lesorom jer je mobilniji od obojce. Ali ovo je potpuno nov tim, ocigledno ne bas do kraja selektiran po alimpikevicevim zeljama. Jos uvek neuigran za razliku od proslogodisnjeg koji je radio kao sat. Ja se nadam da to nece biti jedini nacin na koji branimo pik ali pricati sad nesto o sujeti, mazanju govnima i slicno nema nikakve logike i nije nimalo korektno. Osnovni problem ovog tima je losa kompozicija. Videcemo na koji nacin ce to alimpijevic ishendlovati.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
-
Pogledao sam malo pre snimak protiv Olimpije i interesantno je da su jedno pet sest puta nasi igraci bili sapleteni dok su bili u napadu a da sudije nista nisu svirale, isto je bilo na mecu Slovenija-Spanija na evropskom prvenstvu tada su Spanski igraci nekoliko puta bili na parketu zbog saplitanja.Sto kaze moj kum u sali mora da slovenci uce svoje igrace kako se to radi kao deo taktike.
Comment
-
SK podkast: Zvezdin tim, dometi i očekivanja
https://www.mixcloud.com/sportklub/s...zda-2017-2018/Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Американац Фелдин је пропустио меч у Љубљани...
- Изврнуо је зглоб, али није страшно, могао је да игра и против Олимпије, али нисмо желели да ризикујемо. Биће спреман за Жалгирис.
Ne bi bilo zgorega da drugi put navedeš izvor portala, novina...iz kojeg navodiš taj pasus.Last edited by nebitan; 11-10-17, 19:45.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostАмериканац Фелдин је пропустио меч у Љубљани...
- Изврнуо је зглоб, али није страшно, могао је да игра и против Олимпије, али нисмо желели да ризикујемо. Биће спреман за Жалгирис.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Originally posted by kankkunen View PostSK podkast: Zvezdin tim, dometi i očekivanja
https://www.mixcloud.com/sportklub/s...zda-2017-2018/
Comment
-
Comment