Originally posted by drakon1
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ganac View Post
Razlog za ovakvo misljenje? Izmedju ostalog, brzi oprost Partizanu od strane Evrolige za proslogodisnje napustanje EC kao i nedvojbeno velika reputacija koju komsije u Evropi imaju (dobrim delom zasluzeno).
Comment
-
Originally posted by Clash View PostSigurno će Djordi pre razmišljati o CZ nego o Bayernu i Francuzima, pošto je Srbija baš bogatije tržište u odnosu na Nemačku i Francusku.
Kod novog formata lige su jos pre ne toliko dugog vremena govorili kako je 16 klubova maksimalna gornja granica u dogledno vreme tj. da vise klubova razvodjnava kvalitet u ovom trenutku. "Dogledno vreme" su ocigledno 2 godine.... Sad se opet razmislja o dve grupe i o 24 ekipe...
Comment
-
Originally posted by drakon1 View PostOvo jeste privatna liga i prcija klubova koji su vlasnici. Ali, mislim da previse prostora da se dovode klubovi sa novcem ali bez kontinuiteta vise nema.
Kod novog formata lige su jos pre ne toliko dugog vremena govorili kako je 16 klubova maksimalna gornja granica u dogledno vreme tj. da vise klubova razvodjnava kvalitet u ovom trenutku. "Dogledno vreme" su ocigledno 2 godine.... Sad se opet razmislja o dve grupe i o 24 ekipe...
Mnogo utakmica , mnogo putovanaja a usput ne bi da im se desi kao Zvezda pa da im pomrsi racune
ovako bogatiji klubovi mogu lakse po grupama da izbore top 16 pa top 8 i same zavrsnice.
Predugačke su sezone, tu ima i pritiska oko reprezentacija, mnogo je faktora tu u opticaju.
Očigledno da evroliga od 24 tima je ono pravo mada ponavljam prosle godine nije bilo ni lose ovaj sada format.
Videcemo ove na sta ce to da lici.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Kao što Nele kaže"pare, pare, pokreću svet politiku i nogomet(basket)"Borimo se, koprcamo, ali za 3-5 godina EL će finansijski biti mnogo jača, pa će verovatno i klubovima davati više. Sad skuplja klubove koji mogu finansijski ispratiti i ostaviće par mesta za ostale. Mi ili ćemo nekim čudom uduplati budžet ili moliti Boga da smo najjači od ostalih. Grobusi tu nisu konkurent, Cedevita može biti.
Comment
-
Originally posted by ajkisloba View PostMa sve ide u pravcu kopiranja NBA istocna i zapadna konferencija zatvorena liga od 24 kluba ic mi se to ne svidja.
ekonomski ne mozemo da pariramo i to na je sto nam je.
Dobro uopste pored ovakvih politicara da i postojimo.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Bilo bi ektremno nepošteno podeliti EL na istok i zapad, jer bi istok bio neuporedivo jači. Dominirali bi klubovi iz Rusije i Turske, Oly i Pao iz Grčke + Makabi, pa i Žalgiris, a Zvezda dugoročno ne bi imala šta tu da traži. Zapad bi bio mnogo lakši, jer pored velikih imena iz Španije, tu nema dominantnih klubova (Italija, Nemačka, Francuska...). To ni politički gledano ne bi bila dobra ideja, dodatno bi se istakao vekovni animozitet između ova dva sveta.
Comment
-
Originally posted by Daba View PostSlazem se stobom Slobo ako im je to svrha ali na zalost mi se ne pitamo tu nista, čak ce nas i istisnuti iz tog drustva
ekonomski ne mozemo da pariramo i to na je sto nam je.
Dobro uopste pored ovakvih politicara da i postojimo.
Kod nas je posebna priča, bez zakona o sportu, privatizacije ... nemamo čemu da se nadamo.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by ajkisloba View PostMa sve ide u pravcu kopiranja NBA istocna i zapadna konferencija zatvorena liga od 24 kluba ic mi se to ne svidja.
Comment
-
Originally posted by madafaka73 View PostBilo bi ektremno nepošteno podeliti EL na istok i zapad, jer bi istok bio neuporedivo jači. Dominirali bi klubovi iz Rusije i Turske, Oly i Pao iz Grčke + Makabi, pa i Žalgiris, a Zvezda dugoročno ne bi imala šta tu da traži. Zapad bi bio mnogo lakši, jer pored velikih imena iz Španije, tu nema dominantnih klubova (Italija, Nemačka, Francuska...). To ni politički gledano ne bi bila dobra ideja, dodatno bi se istakao vekovni animozitet između ova dva sveta.
Comment
-
Originally posted by Manda77 View PostJe l ima jos neko neku informaciju da postoji mogucnost da se Kvinsi vrati kod nas?
i on jeste zapravo fotorobot igraca koji nam je potreban
problem je samo sto takvi ne rastu na drvecu, i obicno kostaju kao pola naseg budzeta...ili 4 godisnje plate rocestia...ili 4 x 3-ogodisnji ugovor za nwg-aLast edited by djuras; 05-10-17, 13:49.
Comment
Comment