Djenka nije Feldinu ucinio nikakvu uslugu svojom pricom i statusom. Nabio je Feldin sam sebi ogroman pritisak.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Laki21 View PostJbg, profesionani je košarkaš, bio je pod ugovorom sa Fenerom, šta bi bilo da je ostao tamo? I Željko bi rekao "Ok, ajd ti radi po posebnom programu jer preko leta nisi radio ništa." Sorry bat jebiga, meni to zvuči krajnje neozbiljno za nekoga ko se bavi košarkom kao pozivom. Što Laza ne dođe nespreman na pripreme?
Za ovaj drugi bold, nadam se da je još jedno Micko biće™ u pitanju na poziciji 4/5. Držimo fige...
Rekao sam da se ne pale grejalice, zasto za nas pojacanje mora biti samo igrac i to miCka zver, pa toliko godina smo bili bez iste pa sada nam je Matija malo nego hocemo jos jednog.
Pojacanje koje se ocekuje da se ozvanici nadam se da moze da da mali doprinos u dovodjenju te jos jedne miCke zveri, (kada bi se pitao forum), drugi je broj cipela sta o tome misli strucni stab i osoba iz centralne loze.
Comment
-
Mozemo li da sacekamo makar jos 2,3 utakmice pre nego sto Feldina nazovemo Rajanom Tompsonom? Hvala..."We live on a placid island of ignorance in the midst of black seas of infinity, and it was not meant that we should voyage far". H.P. Lovecraft
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostJbg, profesionani je košarkaš, bio je pod ugovorom sa Fenerom, šta bi bilo da je ostao tamo? I Željko bi rekao "Ok, ajd ti radi po posebnom programu jer preko leta nisi radio ništa." Sorry bat jebiga, meni to zvuči krajnje neozbiljno za nekoga ko se bavi košarkom kao pozivom. Što Laza ne dođe nespreman na pripreme?
Za ovaj drugi bold, nadam se da je još jedno Micko biće™ u pitanju na poziciji 4/5. Držimo fige...
kad počne EL, eto njega na parketu.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostSlazem se i nema opravdanja, nije bas da je toalno u autu, ali je svakako radio po nekom Zeljkovom programu i ko zna na koji nivo fizicke spreme dovodi Zeljko svoje igrace za ovo doba sezone u odnosu na nase igrace.
Rekao sam da se ne pale grejalice, zasto za nas pojacanje mora biti samo igrac i to miCka zver, pa toliko godina smo bili bez iste pa sada nam je Matija malo nego hocemo jos jednog.
Pojacanje koje se ocekuje da se ozvanici nadam se da moze da da mali doprinos u dovodjenju te jos jedne miCke zveri, (kada bi se pitao forum), drugi je broj cipela sta o tome misli strucni stab i osoba iz centralne loze.Ja sam covek fin i suptilan.
Comment
-
Originally posted by Daba View Postja mislim da jeste i mislim da je Huawei ali nemojte me drzati za rec nisam siguran."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Hogar View PostNeka dodje i sponzor, nadam se malo ozbiljnijom cifrom. Neka piše i prc i šta hoće samo da nam ne piše JSD to je najniži nivo, nešto što ima samo kod Hrvata kao HKK, HFK i slično."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment