Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by MannyCalavera; 24-09-17, 18:57.
-
Originally posted by Reginald Cousins View PostBiće sve ovo mnogo bolje vremenom, samo malo strpljenja."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Najmanji je problem Bjelica da budem iskren. Ima pravo momak..Problem je trener I sto nam Keselj igra po 20-30min...Menadzerski tim smo postali..ako nismo I bili pre ovoga...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Talični Tom View PostAli najjači su komentari pojedinih posle jakih provera protiv Vršca i ostalih amatera,tipa,
igračemo napadačku košarku,sa više akcija,specijala,kurca,palca....a mi ne možemo jebenu
smislenu akciju da odigramo,silujemo do besvesti,bez naznaka bilo kakve igre,o odbrani da ne
govorim.Rupa milion,iskakanja besmislenih takođe,otvorenih šuteva za protivnika isti broj.
Alimpije mi ne uliva poverenje.Mesec i po dana se radilo da bi ovde videli jedno veliko NIŠTA!
Izgleda da je moguće da scenario Lazića od re par godina se ponovi i ove.Čemerno odigran turnir
bez ikakvih naznaka neke igre,sistema ili nečeg sličnog.
Glavne violine Bjelkan i Kešelj.Da te srce i duša zabole i oči od gledanja.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostNajmanji je problem Bjelica da budem iskren. Ima pravo momak..Problem je trener I sto nam Keselj igra po 20-30min...Menadzerski tim smo postali..ako nismo I bili pre ovoga...
Comment
-
Je... turnir i četvrto mesto. Gledam ovo kao trening-utakmicu pa mi nije baš jasno. Evo ako je Kešelju dao šansu da se pokaže pa sad može na kraj klupe, što ovoliko forsiranje preko Bjelice, gde su neke akcije. Kakva je ovo odbrana, što se ovako postavljaju i kreću itd. Itd.
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostKakvo bre strpljenje....daj Barovica, Nikolica, Gosa, Prepelica i naravno Pulena....i rasteruj ove neznalice sto pre...Ljubav, sloboda i osmeh i sreća i suza i mržnja i tuga i strah.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostDa, u pravi si da smo osvojili ovaj turnir a onda bili 5 Ti u Aba ligi e to bi vec bio uspeh. Kako ti ne uliva poverenje trener bez iedne takmicarske utakmice?,Molim te objasni mi, dajte ljudi vise re smene trenera navijaca i slicno, Real pre neki dan izgubi od Gran Kanarije i to za trofej pa Lasa niko ne smenjuje a Real nije licio ni na sta, ko je gledao zna o cemu pricam.
Trener je tu da da minute svima u prijateljskim da I'm daje loptu I da se vidi sta ko moze. Svi znamo sta Bjelica moze ali ne znamo za ostale igrace. Keselj isot nije problem ako me razumes...Meni nije jasno da Lazarevic ne igra, Davidovac na kasiku a Apic ni malo..Veoma bitno treco mesto na turniru...JJ tandem u odbrani je uzas, ali tu je do trenera da ih unapredi..I da I'm izbije mozda strah of dresa sto pre....itd..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Ne znam napamet svu statistiku, ali otprilike :
Bjelica 15p (dabl-dabl) , Lesor 15p, Jovanović 8p, Ročesti 8p, Kešelj 8p, Dangubić 5p. Ne znam za ostale. Statistika nije bitna uopšte. Ko je god gledao utakmicu vidio je da Bjelica bez obzira na dabl-dabl učinak itekako ima problema i u odbrani i sa šutom za 3, kao i prošle sezone. Ali nećemo mračiti. 11 je novih igrača+novi trener, trebaće vremena da kliknu, a kad kliknu biće mnogo jaki, siguran sam. Neka nas ne brine slab učinak Ročestija i Feldina, mi njihove kvalitete znamo, biće oni pravi kad bude trebalo. Bitan je učinak ostalih igrača. Itekako raduju igre Lesora, biće paklen igrač. Lazarević odličan defanzivac, Davidovac je imao solidnu rolu, Jovanović odličan na kraju. Šta brine? Brine Kešelj. Ajde napad tu i tamo, ubaciće on 2-3 trojke, ali odbrana je katastrofalna, nadam se da će biti dosta bolji u tom segmentu. Pored njega brine me Janković, mnogo sam više očekivao od njega. Ovo što sad pruža je za 2 klase ispod Nastića. Ako se ne popravi, moraćemo pod hitno da reagujemo i dovedemo nba četvorku. Nadam se da neće biti potrebe za tim. Kad dođu Pero, Laza i Ogi biće to dosta bolje. A ove pripremne utakmice ne znače ama baš ništa. Vjerujmo u ove momke! Svaki početak je težak!Last edited by mikara92; 24-09-17, 19:09.
Comment
-
Poraz ko poraz. Nista ne znaci.
Ali igra u oba pravca?????
Sta mi igramo to niko ne zna
Sta li smo radili skoro 50 dana na treningu??
Obbrana reketa uzas zivi. I protiv Unilsa koji je tu najtanj. Odbrana pika ne postoji niti ce to Antic ispraviti kada zaigra.
Preveliki zalogaj je zagrizao Alimpijevic.
Comment
-
Originally posted by Reginald Cousins View PostDa, da i Alimpije leming, odbrojavanje dana do kraja ugovora i ostalo."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
Comment