U Euroligi ima sasvim zadovoljavajuće procente,za 2 44,9%..za 3 29,6 i ft 84,2% u ABA i KLS još bolji i isključivo su zavisile od uloge u timu a čini mi se prošle sezone baš kada je ušao u formu da ga je sasekla povreda.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
A ako bude falilo mesa u reketu, odnosno bude problema oko cuvanja centara kao sto je Milutinov, tu je Ojo
Da odigra u FMPu nekoliko utakmica da se zagreje, pa kod nas u toku sezone. Da napravimo od njega defanzivnu zver
Bas imam ocekivanja od njega i Rowan-a
Comment
-
Originally posted by Filbi View PostJel ovde nemaju oni plusici ?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by la haine View PostZato što Boriša ladi jaja par godina, a ovaj je tek došao i odigrao je 4 prijateljske utakmice, red je da i on pokuša. Daj 'oladite više stručnjaci da ocenjujete sezonu na osnovu pripremnih utakmica. Za promenu idite i čitajte šta su isti takvi stručnjaci pisali prošle, pretprošle, i pret-pretprošle sezone u ovo doba. Srali su po Radonjiću, Kaliniću, Joviću, Blažiču, Dženkinsu, Zirbesu, Kuzmiću, Marjanoviću, Mitroviću, a sada ih nigde nema da te svoje tvrdnje "pojedu", sad iste te kuju u Bogove, a sere se po trenutno prisutnima...
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostU Euroligi ima sasvim zadovoljavajuće procente,za 2 44,9%..za 3 29,6 i ft 84,2% u ABA i KLS još bolji i isključivo su zavisile od uloge u timu a čini mi se prošle sezone baš kada je ušao u formu da ga je sasekla povreda.
Comment
-
-
Originally posted by Ganac View PostU Euroligi ima sasvim zadovoljavajuće procente,za 2 44,9%..za 3 29,6 i ft 84,2% u ABA i KLS još bolji i isključivo su zavisile od uloge u timu a čini mi se prošle sezone baš kada je ušao u formu da ga je sasekla povreda.
Comment
-
-
Bez komentatora
http://videostream.dn.ua/videopage/v...c_location=ufiLjubav, sloboda i osmeh i sreća i suza i mržnja i tuga i strah.
Comment
Comment