Originally posted by LosmiSK
View Post
27.500 eur kosta terimin Arene za nas KK klub sto je vec 50 % popust u odnosu na regular cenu. U ovu cenu zakupa ulazi dva dana koriscenje hale, sto znaci dan pre za trening i dan utAkmice.
Da bi bio na 0 tj da pokrijes obezbedjenje i zakup Arene moras imati prodatih 9.500 ulaznica da bi dosao na nivo profita od punog Pionira. Svaka ulaznica prodata preko te brojke donosi veci profit od Pionira za svaku prodatu ulaznicu.
Da li ti stvarno mislis da je KKCz sada uzeo kalendar i uplatio Areni 14 termina unapred ( Scorpionsi su u terminu Efesa) cca 385.000 eur. Pod jedan to niko ovde na forumu ne bi uradio jer mogu da potpisem da posle sinocne utakmice da sutra pocinje El ne bi napunili ni basketland na Cukarickoj padini kako se ovde mraci.
Mi sa sve timom od prosle sezone na otvaranju El protiv Darusafake nismo mogli napuniti ni Pionir a ti ovde zagovaras prinicip da treba zakupiti sve Arene unapred jer eto publika ce da se otima za karte. Pa nece ni protiv Barse se igrati u Areni jer je procena da ce svi otici na Arsenal jer se to desava jednom u 30 godina, karte su po 3000 dinara, mnogo navijaca dolazi iz unutrasnjosti i nemaju kintu da sebi priuste dva dolaska u Bgd uz skupe karte za obe utakmice.
Sto se tice numeracije, ne vidim kako to mislis da izvedes kada onaj mucenik sto nosi zuti prsluk za dnevnicu od 1000 dinara svakako nece da udje u raspravu sa polupijanim navijacima sa kartom za gornji prsten koji je eto sisao dole da sedne u belu lozu. Da li on treba da se raspravlja sa njim o kulturnom ponasanju i postovanju navijaca koji je platio skupu kartu a pri tom ne moze da sedne na svoje mesto, ili treba Vujcin ili Davor Ristovic da rasporedjuju ljude po tribini gde ce ko da sedi. Ajde malo da krenemo od naseg ponasanja kao navijaca i o tome da li smo tu uz klub samo kada je Kalemegdan ili smo tu prvi da kritikujemo u sept i oktobru i zasto nije ovako kako sam ja zamislio.
Da se vratim na Arenu ako mislis da ce Bamberg, Baskonija, Makabi, Efes garantovati minimum 15.000 ljudi u Areni pa daj onda da se posalje email u klub da odmah to rezervisu jer ce se sigurno traziti karta vise da se podrze momci bez obzira sto nemamo skok u odbrani, sto su nam veterani nosioci , a mladi iz amerike nemaci pojma zajedno sa prospektima iz Fmp.
Comment