Prvo i prvo uopste nije bila borba pod kosem nego udaranje drugo vi nas nivo ne mozete nikad da dostignete ni u jednom pogledu.Cakarevic je jedan mnogo dobar covek prvenstveno koji je podlegao provokaciji,kao Milutinovic u ligi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Layzick View PostPrvo i prvo uopste nije bila borba pod kosem nego udaranje drugo vi nas nivo ne mozete nikad da dostignete ni u jednom pogledu.Cakarevic je jedan mnogo dobar covek prvenstveno koji je podlegao provokaciji,kao Milutinovic u ligi.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Jeste, dobro je postupio, mi smo krivi kao i uvek, molimo zavrsite diskusiju.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
-
Previse su vam zamazali oci Covic & co. Ali to je i bilo ocekivano. Vidis svuda neprijatelje. Ljudi ne vole Dudu i Tea zato sto je jedan delija,a drugi vodi vas bratski klub Onda prozivanje Macvana,sada ovo.
KKP je jedna od retkih stvari koju ovu drzavu promovise na pravi nacin (mada sa ovim teletom to vise nije slucaj) i to treba da se postuje.
Comment
-
-
Originally posted by NebojsaNS View PostJa postujem sta je Partizan uradio, pogotovo u Evropi, to valjda i sam znas. Ali ne dam bas ni na nas. A ovo sto si rekao uopste nije redak slucaj. Nemoj mi reci da je ono Kataiju bilo upuceno sto je pijanica.
P.S. I da,jeste redak slucaj kada je klupski nivo u pitanju.Last edited by Ljuba90; 14-06-12, 21:05.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostA da nisi bio s njima u tunelu pa znas da ga je tukao?Gepekovao,potplacivao i sta ste sve provlacili kroz novine samo da nam naudite.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostTesko licemerje,Volkov i Stojkovic ne smetaju sto su cigani a Katai smeta,vrhunac licemerja,iako ja nisam za njegovo dovodjenje iz fudbalskih razloga.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
HOCUUUUUUU U ZELEEEEEEEEEEEZNIK AAAAAAAAAAAsigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
Comment