Zna li neko je l' ima sanse da dodje onaj Odzo iz FMP-a umesto Jovanovica? Lik je zver sam po sebi, bar da plasi ostale protivnike ako nista drugo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
44 - 23 u skoku razlika Ono sto je ohrabrujuce je da smo imali 10 ukradenih, ali to je i ocekivati kad samo stiskamo loptu i nista vise. Ono sto brine najvise je da je Oly 30-40% svojih poena postigao iz izuzetno lakih situacija, koja su plod raspada defanzive i loseg skoka. To je previse za ozbiljnu ekipu. Nisu oni tu nesto izradili u napadu previse, jednostavno bili su stalno otvoreni, jer smo ispadali.
Comment
-
Originally posted by ivica14 View Posttebi je beli brat neki pa ga branis ili nemas veze sa kosarkom ili nisi gledao...i da je dao 30p kad je usro 50 @Ica
Comment
-
Treba imati u vidu da je ovo prva utakmica pred publikom. Sto neko rece i prosle godine smo ovako poceli na kritu. Napad me toliko i ne brine jer danas nismo imali nikakav ucinak ni rocestia, ni feldina, ni radicevica, ali obrana i skok su bas zabrinjavajuci. Ne vidim sta to i koliko moze pero da doprinese na skoku. Mislim da nam i sa njin fali jedma ozbiljna atletska cetvorka jer mi se cini da ce pero vise vremena provoditi na 5.
Comment
-
Originally posted by NateHuffman View PostTreba imati u vidu da je ovo prva utakmica pred publikom. Sto neko rece i prosle godine smo ovako poceli na kritu. Napad me toliko i ne brine jer danas nismo imali nikakav ucinak ni rocestia, ni feldina, ni radicevica, ali obrana i skok su bas zabrinjavajuci. Ne vidim sta to i koliko moze pero da doprinese na skoku. Mislim da nam i sa njin fali jedma ozbiljna atletska cetvorka jer mi se cini da ce pero vise vremena provoditi na 5.
Btw. nije Radonjić glup što je Bjelicu koristio samo na C, a i tu je tanak u ovoj fazi karijere. Ovo sa njim na PF je baš sprdačina.
Comment
Comment