Voleo bih odmah ovog Rowana da vidim u Zvezdi, mislim da ce biti pun pogodak
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Drugari, mali off, ako ima klinca rođenog 2007/8. godine, KK Mega organizuje besplatnu školu košarke.
21765098_1742519555772580_4314395607627088866_n.jpg
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostZbog cega ovoliki hejt na Apica? Mlad igrac, i iako ima mana u igri jedan je od perspektivnijih u tom godistu. A izgleda da nam ni Radanov ne valja. Kako to da odmah ne zaigra kao Stojakovic iz najboljih dana?
Comment
-
NIJE francuskom centru dugo trebalo da počne da uči srpski jezik i da proba našu kuhinju.
- Znam na vašem jeziku da kažem zdravo, kako ste, ko je najbolji i naravno neke psovke. Par puta je trener bio ljut na treningu pa je opsovao, tako da sam i to naučio. Kada je vaša hrana u pitanju, sve je fantastično. Imali smo timsku večeru i mnogo mi se svidelo. Imate ovde i restorane sa svim vrstama hrane, što je dobro. Probao sam neko srpsko jelo, ne znam kako se zove tačno, i neki sir, tako da nemam žalbi na hranu - poručio je Lesor.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.29...zivam-zemljake
Comment
-
-
Upravo počinje prva utakmica Makabi - Uniks ... SK-1Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Jimi22 View PostAj neka neko postavi ovde neki yt stream pred pocetak tekme. Hvala.
Comment
-
Comment