Radanov je toliko spor i nezainteresovan za igru u odbrani da je to tuga gledati ....dzaba lucidnost kad je toliko spor ...ima ocigledno jos igraca sa sindromom simanic ...sada je jasno zbog cega nije u KK Crvena Zvezda ni ovog leta !!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mmajstor View PostZbog cega ovoliki hejt na Apica? Mlad igrac, i iako ima mana u igri jedan je od perspektivnijih u tom godistu. A izgleda da nam ni Radanov ne valja. Kako to da odmah ne zaigra kao Stojakovic iz najboljih dana?
Comment
-
Ne treba se puno zanositi oko ovih priprema , pricam i za Fmp i nas, ja cak i volim da se negde izgubi da se vide greske i to popravi. Desavalo se da pokidamo pripreme a onda u sezoni katastrofa, igra se sa manje zara sto je i normalno, dosta taktike ima i proba, polako. Sutra i kasnije za plasman bice dobra proba posto su timovi bas jaki ali ne treba nista da nas zavarava ali ni da opusti, prvi mec sa Mornarom je po kalendaru prvi najvazniji a onda i ostalih 84.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostZbog cega ovoliki hejt na Apica? Mlad igrac, i iako ima mana u igri jedan je od perspektivnijih u tom godistu. A izgleda da nam ni Radanov ne valja. Kako to da odmah ne zaigra kao Stojakovic iz najboljih dana?You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Sto se Apica tice, ako nista, makar je dobar za treninge, a moze i da posluzi kao zamena za nekog od centara u aba ligi. Od Lazarevica i Dobrica mnogo ocekujem, od Dobrica vec ove sezone, a od Lazarevica sledece. Od Davidovca ne znam sta da ocekujem, nesto nisam pozitivan po tom pitanju, iako mi se svidja takav tip igraca.
Comment
-
Originally posted by djuras View Postspor, slabasan i mlitav?Last edited by Ma'estro; 22-09-17, 00:29.
Comment
-
Originally posted by Ma'estro View PostNe to, to mu je losa strana, nego volim visoke igrace koji znaju da da iskreiraju nesto za sebe i za druge igrace, koji mogu da pokriju vise pozicija korektno, i decko ima kosarkasku inteligenciju
sto se tice vise pozicija, to je samo u teoriji...i mozda na kls nivou
u stvarnosti ce pre biti da moze da pokrije vise pozicija podjednako lose
za 1-3 nema brzinu, a za 4 snagu
Comment
Comment