Feldin je isto dobar sekundarni kreator...tesko da ce Davidovac videti minuta u EL...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
I rekoh da cemo se krpiti, posto to nije njegova domicilna pozicija.... kako ce to izgledati? A opet mozda je bolje takvu sansu dati nekome koga na dugi rok treba uigravati na toj poziciji, a ne krilu koji prinudno tu igra.
Feldin mozda moze organizovati napad, ali maltretirati ga sa prevodjenjem lopte deluje mi kao waste of resource.Last edited by mmajstor; 20-09-17, 20:49.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostI rekoh da cemo se krpiti, posto to nije njegova domicilna pozicija.... kako ce to izgledati? A opet mozda je bolje takvu sansu dati nekome koga na dugi rok treba uigravati na toj poziciji, a ne krilu koji prinudno tu igra.
Comment
-
ma prosle sezone smo skapirali koliko taj jedan mec u Evropi moze znaciti u generalnom plasmanu. Igramo na 3 fronta... da bi smanjili verovatnocu da se desi povreda, trebalo bi rasteretiti malo taj dvojac u nekim slabijim aba mecevima. Da je Jovic manje igrao u Aba... uf, bolje da o tome ne razmisljam.
Comment
-
Radanov je plej koliko i Davidovac, nije to njihova pozicija.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostZar nije Radanov neka vrsta komba.... moze od 1-3?Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by kankkunen View PostTo da, kao i Davidovac, Rakićević ... samo što je talentovaniji. Njihove pozicije su 2 ili 3, još se traže.
neko je vec pisao, on bi neku ozbiljniju kosarku mogao da igra samo kao neki tweener 3-4...ali mu za to fali misica i kilograma
sve ostale varijante koje pominjete su neozbiljne
Comment
-
Originally posted by djuras View Postdavidovac nije u toj prici posto ne moze nogama da isprati nikoga
neko je vec pisao, on bi neku ozbiljniju kosarku mogao da igra samo kao neki tweener 3-4...ali mu za to fali misica i kilograma
sve ostale varijante koje pominjete su neozbiljneNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
Comment
-
Odgledam juče drugo poluvrijeme Cedevita-FMP, uhhh kako mi se sviđa Uskoković, pokazuje nešto što ga izdvaja iznad prosjeka za svoje godine, samo ne znam kakva će vrsta ludnice biti sledeće sezone jer na pleju imaju Filipa, Rakićevića, Radanova i Uskokovića.
Comment
-
Originally posted by Bastia33 View PostOdgledam juče drugo poluvrijeme Cedevita-FMP, uhhh kako mi se sviđa Uskoković, pokazuje nešto što ga izdvaja iznad prosjeka za svoje godine, samo ne znam kakva će vrsta ludnice biti sledeće sezone jer na pleju imaju Filipa, Rakićevića, Radanova i Uskokovića.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
Comment