Originally posted by marko98
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Hogar View PostDžaba nama i uspesi u Evropi i dobre igre, pare idu miljeniku svake vlasti. Kum prvog brata Kijović je za JSD iskukao 20 000 000 pomoći od grada Beograda. Trebaju kao ispuniti par uslova i pare su tu. Za to vreme nas niti vide niti čuju.
Comment
-
Originally posted by marko98 View PostKoji uspesi u Evropi? TOP 9 i to.. E moj ti, slucajno se zaletim da vidim sta pise malo i odma neku glupost procitam..
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostKoliko mi je poznato, 30 je manje od 37, a Zagorac je svakako ključni šraf u ekipi Slovenije.
Inače, sad jedno pitanje, al da ne shvatiš kao provokaciju, jer nije. Da li bi ti potpisao starijeg Gasola da nam ga ponude ili bi to odbio zbog njegovih godina?
Comment
-
Originally posted by la haine View PostTo što tebe nisu obavestili, ne znači da se i na našoj strani nije nešto promenilo [emoji6] Šta misliš, potpisali smo Ročestija tek onako?
Comment
-
Originally posted by blek hils View PostZezam se, bre. Šta ti je. Činjenica je da Slovenci imaju krš od centara, i da to nema veze ako im funkcioniše igra Dragić-Dončić. Usto mislim da problem Španije nisu braća Gasol, već onaj smešni precenjeni igrač Rubio i njihovi bekovi uopšte. Tek sad kad nema Ljulja vidi se koliko je to tanko.
Inače, sad jedno pitanje, al da ne shvatiš kao provokaciju, jer nije. Da li bi ti potpisao starijeg Gasola da nam ga ponude ili bi to odbio zbog njegovih godina?
Comment
-
Špancima se igra raspadala prvenstveno zbog Marka i naročito Poa Gasola. Stalno su im trčali u leđa, ovaj drugi se u odbrani preduboko postavljao (razumljivo), bili su prespori da išta isprate.
Tkz. druga postava sa mlađim igračima je daleko bolje izgledala i imala bolji rezultat kada su bili na terenu.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostŠpancima se igra raspadala prvenstveno zbog Marka i naročito Poa Gasola. Stalno su im trčali u leđa, ovaj drugi se u odbrani preduboko postavljao (razumljivo), bili su prespori da išta isprate.
Tkz. druga postava sa mlađim igračima je daleko bolje izgledala i imala bolji rezultat kada su bili na terenu.
Comment
-
Ajde da vas ja zamolim da se ne pecate na upise nekih koji zele da vas isprovociraju i nista drugo.
Gledajmo svoje dvoriste i svako drugi neka gleda svoje sta i kako.
Nemojte bezveze da se upustate u rasprave, jer necete nista izmeniti niti on svoje niti vi vase mosljenje.
Svakome su uspesi njegovog kluba najveci i kraj.
Bavim se iskljucivo svojim klubom drugi neka gledau i rade sta misle da treba.
Mesto sto cu trositi energiju svadjajuci se sa raznim likovima ja cu tu energiju usrediti ka voljenom klubu.
Krivu Drinu niko nije ispravio pa ni navijače oba tabora unormalio kada su ovakve rasprave u pitanju.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
Comment