Originally posted by Amon RA
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by ikaluka; 14-09-17, 19:02.
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostKako ce znati ko je ucestvovao u akciji
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostAko je grupna uplata (kao Bijeljinci) imas listu sa imenima, a ako si samostalno uplatio novac imas priznanicu kao dokaz. Ako nemas ni jedno, vjerovatno ce te pustiti svejedno da udjes cim se svi sa sezonskim smjeste
Comment
-
Diaw nazad u Francuskoj Kopiraju nas realno, znaju za nase poteze s Milkom i Anticem
http://www.sportando.com/en/france/p...levallois.html
Jebi ga nije Miskov
Comment
-
Nakon 12 godina ponovo se nalaze u ZvezdiNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Laki21 View Post
Nema nekog smajlića sa konopčetom?
Jbt, na kraju shvatiš da je život jedna ogromna zajebancijaNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
Comment