Ako mu Pot i ekipa skinu minute, onda ne znam o čemu mi pričamo. Boriša i on su pod must play 30 minuta. Tako se i najviše i najbolje napreduje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kompletiran tim.
Misljenja sam da je bar na papiru sklopljen dobar tim. Medjutim, videcemo kako ce to izgledati na terenu.
1.Rocesti,Radicevic
Po meni sjajan tandem.Dosta razliciti igraci koji ce verujem se odlicno dopunjavati. Spoj mladosti i iskustva i misljenja sam da bolje nije moglo u datim okolnostima.
2.Feldin-Laza-Dobric
Vrlo respektabilno. Ukoliko Dobric da doprinos bice sjajno. Malo mozda nedostaje suta kad Feldin izadje ali moze Laza da pogadja spolja kao i Dobric dosta dobro. Bode oci da u situaciji kada Feldin nije na terenu mi nemamo apsolutno nikakvu kreaciju sa pozicija 2 i 3 kao sto smo imali primera radi sa Gudurom. Tu vidim potencijalni problem. U igri 1 na 1 Laza, Dangubic, Dobric, Keselj su vrlo losi.
3. Dangubic, Keselj,Lazarevic.
Po meni najtanji deo tima. Posebno napadacki. Dangubic oscilira u sutu, od Keselja i Lazarevica ne ocekujem nista posebno.
4. BJELICA- JANKOVIC
Napadacki to moze da izgleda dobro. Jankovic moze kao i Bjelica da siri odbranu. Sa tim sto Bjelica ledjima ka kosu moze da napada vrlo uspesno vecinu EL cetvorki da ne pricam na nivou ABA lige. Jankovic je nepoznanica koliko moze u takmicarskim mecevima.
Odbrambeno smo na poziciji 4 ubedljivo najtanji jer su i Bjelica i Jankovic ispod prosecni defanzivci.
5.ANTIC-LESORT
Ova kombinacija moze biti vrlo dobra. Iskustvo Antica i brutalne fizikalije Lesorta. Ogroman broj kombinacija u napadu posebno pik sa Lesortom i pik end pop sa Perom. Podcenjuje se Perina odbrana. On svojom snagom moze da cuva petice vrlo uspesno.
ALIMPIJEVIC-Najveca nepoznanica i po meni najslabija karika.
Elem po meni trebao nam je mozda ili igrac na 3/4 umesto Keselja ili bolja atletska cetvorka od Bjelice.Last edited by Laza Kacanski; 13-09-17, 23:15.
Comment
-
Ročesti, Radičević
Feldin, Lazić, Dobrić
Dangubić, Kešelj, Davidovac
Antić, Janković, Lazarević
Lesort, Jovanović, Bjelica, Apić
Stvarno gužva na centarskim pozicijama. Po meni, morao je da otpadne neko od dvojica Lazarević/Apić a da šansu dobije Rakićević. Bar kao i 15. član u rotaciji, jer je potrebniji u bekovskoj. Mi ovako imamo 7 igrača unutra, što je svakako stvarno mnogo. Dule dosta rotira, kapiram da će svi dobiti šansu. Bar u ABA. Ali tek kasnije, kada krene pakleni ritam.
Tako da, moje je mišljenje da se ne treba zamarati ovim triom previše. U 70% situacija se oni neće skidati uopšte.
Comment
-
Originally posted by Ica View PostOvo i mene zanima!
Comment
-
Bogi, nece Lazarevic igrati 4. Bar to nije u planu. Inace, trebao je da se vrati u FMP, ali ne znam sta se u medjuvremenu desilo. FMP-u i fali igrac njegovih karakteristika.
A sad u sustini nema smisla ni da Rakicevica igde salju, jer cemo ostati samo na dva pleja.
Comment
-
Originally posted by Markoss View PostBogi, nece Lazarevic igrati 4. Bar to nije u planu. Inace, trebao je da se vrati u FMP, ali ne znam sta se u medjuvremenu desilo. FMP-u i fali igrac njegovih karakteristika.
A sad u sustini nema smisla ni da Rakicevica igde salju, jer cemo ostati samo na dva pleja.
Kako da ga ostave? Onda je to 16, opet bi morao neko da otpadne..
Comment
-
Originally posted by Боги View PostRočesti, Radičević
Feldin, Lazić, Dobrić
Dangubić, Kešelj, Davidovac
Antić, Janković, Lazarević
Lesort, Jovanović, Bjelica, Apić
Stvarno gužva na centarskim pozicijama. Po meni, morao je da otpadne neko od dvojica Lazarević/Apić a da šansu dobije Rakićević. Bar kao i 15. član u rotaciji, jer je potrebniji u bekovskoj. Mi ovako imamo 7 igrača unutra, što je svakako stvarno mnogo. Dule dosta rotira, kapiram da će svi dobiti šansu. Bar u ABA. Ali tek kasnije, kada krene pakleni ritam.
Tako da, moje je mišljenje da se ne treba zamarati ovim triom previše. U 70% situacija se oni neće skidati uopšte.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Steta za Radanova, ja sam bio siguran da je ovo njegova godina kada ce napraviti iskorak. Ali ocigledno nisam bio u pravu.
Samo se nadam da ce u FMP-u imati oko 30 min po mecu (svakom).
Inace, skroz je nepotrebno njegovo pristustvo tamo ako ce mahati peskirom Filipu.
Comment
-
Originally posted by Боги View PostNe znam gde će ga onda. Onda je opet gužva na 3. Mislim, i ovako je, a tada bi tek bila. Davidovac sumnjam, jer je on i keca igrao čak na pripremnim utakmicama sad.
Kako da ga ostave? Onda je to 16, opet bi morao neko da otpadne..This is the beginning of your day
Life is more intricate than it seems
Always be yourself along the way
Living through the spirit of your dreams
https://www.youtube.com/watch?v=Lxc3O4mQV74
Comment
-
Lazarevici bi bilp bolie da je ostao u fmp-u. Nema on sta da ponudi zvezdi a tamo bi imao znacajan doprinos, a i slobodu da baca one njegove cigle sa trojke pa mozda nesto i pogodi. Mislim da u fmp prave gresku jer sva tri igraca vrlo malo mogu da ponude u zvezdi cak i na aba nivou a u fmp-u bi bili nosioci. Ne verujem ni da ce se skidati na 90% utakmica
Comment
Comment