Ljudi moji, Hemofarma smo dobili 37 razlike a vi opet neke zamjerke ispucavate! Znate ko je Hemofarm? Ekipa koja je bila prvak Jadranske lige i 3 puta su igrali polufinale Evrokupa! O cigani što bi rekao Tozovac, ko bi nama udovoljio
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mikara92 View PostLjudi moji, Hemofarma smo dobili 37 razlike a vi opet neke zamjerke ispucavate! Znate ko je Hemofarm? Ekipa koja je bila prvak Jadranske lige i 3 puta su igrali polufinale Evrokupa! O cigani što bi rekao Tozovac, ko bi nama udovoljioNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ljudi ajd malo logike i pamet u glavi.
"Previse se kaki o Radicevicu.
Ako decko mogao da igra celu sezonu u ABC kao (co) lider svoje ekipe znaci ipak nesto jelda. A ovde 95% nisu ga uopste gledali primer prosle sezone nego samo se cita stats i prvi se nekakve analize a foundation je "rekla kazala, cula videla"
Reko bi: "Don't judge a book by the cover"
Nekazem ja sada da je Teo nego hocu da kzzem da on bez problema moze da odigra veliku minutazu protiv bilo koga u EL.
Comment
-
Originally posted by Nebojsa View PostNema ova ekipa veze sa tim Hemofarmom.
Originally posted by Hogar View PostKakav crni Hemofarm, kakve titule. Ova ekipa Vršca je dobra za pripreme a te titule su joj samo sećanje. Bosna je bila prvak Evrope pa je sad nema ni na mapi.Last edited by Боги; 30-08-17, 21:22.
Comment
-
Šali se čovek za hemofarm, o jbt ...Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
-
Apic je i prosle godine bio na pripremama. Mislim i Lazarevic i Davidovac i Uskokovic. Ali za Apica se secam sigurno.
Nego cudno da bas hvale najvise igraca na poziciji za koju najvise ocekujemo pojacanje. Pustio Covke bubicu da malo smiri narodne mase.
Comment
Comment