Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Manda77 View PostLista strelaca Marko Kešelj 6, Nikola Radičević 17, Nemanja Dangubić 6, Dejan Davidovac 7, Dragan Apić 13, Stefan Lazarević 6, Aleksa Radanov 3, Džejms Feldin 13, Stefan Janković 4, Petar Rakićević, Matias Lesor 7, Nikola Jovanović 11, Milko Bjelica 23.
Comment
-
Originally posted by Hogar View PostBjelica je i prošle godine znao dobro odigrati, naručito u odlučujućim trenucima. Njemu kad bi zabranili da šuta trojke i te daljinske može biti odličan naručito u ABA. Sad za EL,trom je, a četvorka nikako.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Originally posted by Боги View PostJ&J očekivano trebaće adaptacija. Kažu ništa specijalno za sad. Ali trebaće razumevanja i podrške. Polako sa njima. Za prvo vreme će Milko i verovatno Keš na 4.
Dobrić nije igrao
Comment
-
Originally posted by 011 View PostZasto Dobric nije igrao? A ko ce na 5 onda ako ce Milko iskljucivo na 4 ?
Ko kaže da će isključivo? Imaće minute i na 4 i na 5.. Kažem, krpiće malo Kešelj, a ne bi me iznenadilo i da Apić tu upadne u neke kombinacije.
Četvorka će se dovoditi. Ne znam kad.
Na 5 Lesort i Jovanović za prvo vreme.
Comment
-
Originally posted by Боги View PostEvo i ovde da napišem
Boriša od dogodine u FMP-u.. Mada znalo se to
Dobro je da je pristao...mislio sam da ce se popismaniti i otici u neki drugi sistem, ali ako je pristao znaci nasli su zajednicki jezik. Malo su zakasnili sa ovom odlukom, ali opet bolje ikad nego nikad.
Nego momcovi, to znaci da ostajemo samo sa jednom cetvorkom...da li se zbog toga uigrava Bjelica na toj poziciji?
Comment
-
Originally posted by Боги View PostNemam podatak za Dobrića
Ko kaže da će isključivo? Imaće minute i na 4 i na 5.. Kažem, krpiće malo Kešelj, a ne bi me iznenadilo i da Apić tu upadne u neke kombinacije.
Četvorka će se dovoditi. Ne znam kad.
Na 5 Lesort i Jovanović za prvo vreme.
Comment
Comment