Originally posted by _Baron23
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Drugovi, mogao je da igra i keca sto se mene tice dva dana pre dolaska u Zvezdu, ali to nece menjati činjenicu da ovakav Bjelica, sa xy godina, flis papir odrazom, sutem sa distance od 15% i procentom masti oko 10 ne moze da igra cetvorku. Apsolutno nije bitno sta je mogao pre dve, tri ili vise godina.
Originally posted by _Baron23 View PostDa, a Marković imao 40%+ prošle god, vrhunski suter, prica se da ce biti trejdovan za KarijaLast edited by Боги; 27-08-17, 01:22.
Comment
-
Bjelica ce nam biti jedan od najboljih,nemojte blatiti dugogodisnjeg El igrača! Od njega nemojte očekivati da bude lider i meč viner,nego da doprinese iskustvom,pogodi koju trojku,probije ulazom i to je to,nigde gde je igrao nije bio lider pa nece ni ovde!
Comment
-
Originally posted by Daba View PostBogami komsije dovedose lepo pojacanje Gosa."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostIma ga i Ender Arslan, pa nam nije prva opcija na pleju
Comment
-
Originally posted by Ica View Postima ga i Spanulis pa je prva opcija ...to sto ima godina to ne mora da bude lose pogotovo na ovako mlad sastav kakav mi imamo ...ali dobro ipak ovde ima vrsnih kosarkaskih strucnjaka koji su imali bolje karijere od Bjelice ...
Comment
-
Meni deluje da je Bjelica ovde dosao da se penzionise i tako je i igrao. Prvo, za njega nije ovaj tempo i nadam se da ce sto manje igrati u ABA ligi i da ce ulaziti par puta da isporuci ono sto zna kada sve drugo ne ide. Drugo, on je u Turskoj igrao cetvorku i ugurivao cetvorke ispod kosa i tako poentirao. Ni sanjao nisam da ce igrati samo peticu, pogotovo sto sam se nadao da ex kapiten nece imati toliku minutazu.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
Comment