Dobrodošao!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Daba View PostMislim da od toga nema nista, ne daje Karic tek tako lako pare.
Pronace Bogoljub svoj interes.
http://www.telegraf.rs/sport/kosarka...ulaze-u-zvezdu
Boko, dobrodosla.
Comment
-
Originally posted by abizolirni View PostDabisa, i sta smo rekli, koliko Nektarusa mi placas kad dodjes u BL, tj. u dvorani u Laktasima
Pronace Bogoljub svoj interes.
http://www.telegraf.rs/sport/kosarka...ulaze-u-zvezdu
Boko, dobrodosla.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Originally posted by Squabbit View PostDa se zapljunem i ovde!!
Zdravo zivo!SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by quentin View PostAko se ovo sponzorstvo ostvari, to bi mogao da bude uvod u privatizaciju.
Mislim da Bogoljuba vlasništvo nad klubom interesuje prije nego klasično sponzorstvo.
Na zapadu postoji i tzv. socijana savesnost (svest), tj. zelja bogatih / uspesnih ljudi da nesto vrate drustvu iz koga su potekli. To se bas ceni... Ja kapiram da BK ima i takve savete, a uostalom svi ili vecina potomaka su se skolovali na zapadu, pa verovatno mogu da sapnu po koju.Last edited by Grof; 18-08-17, 11:33.
Comment
-
Da, na zapadu postoji postoji korporativna društvena odgovornost, ali ako Karić planira da uđe u ovo mislim da se na njega ipak primio pelcer ruskih oligarha, za koje je ulaganje u sport prvenstveno stvar ličnog prestiža.
Kako bilo da bilo, Bogoljub ima pare, Zvezdi trebaju pare i stvar je jasna.
Nažalost, u zemlji Srbiji zaista ne možemo očekivati da sponzor/vlasnik velikog kluba postane neko tipa Ilon Mask ili Ričard Brenson.
Comment
-
Karić je uronio Voždu sve do nožnih članaka u dupe, pomisliti da nešto ovako dolazi samo od sebe je budalaština na kub.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
Comment