Lako vam se ovde pridrušiti kad ste skoro svi novi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Cold187um View PostMa Dzikic je trenerska prevara,odlican za timove sa sredine tabele i neobaveznu kosarku.Oni su vec zatvorili roster i mi ovakvi kakvi smo,bez dva tri pojacanja mozemo da ih gazimo.Sehovici,Nikolici,Ilic,Ivanovic,Lendri,Gibs on,pre ce biti ravnopravan protivnik FMP koji se za sad jako lepo pojacava.Dok ne probam lava, prase je za mene car životinja!
Comment
-
Originally posted by Боги View PostNeko ko je zainteresovan da otvara novu temu za prelazni rok?
Ja odbijam
Neka za prvo vreme ovde budu desavanja bas vezana za klub, a tamo cemo o PR. Kada dodje vreme za novu sezonu, otvoricemo temuDoslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostNigel Williams Goss bi mogao da bude jako dobar potez ako ga zavrsimo na neki visegodinji. Covek predvodio Gonzagu do finala NCAA, vec to je indikator kvaliteta, a iz onog sto sam gledao, visok, prodoran, sumnjivog suta, ali kaznjava ako mu se ostavi previse prostora. Stefan Jovic bukvalno, sa malo vise snage i krakatosti a malo manje pregleda igra. Jako dobra prica u najavi, bolje nego Pulen ili Rocesti siguran sam, pogotovo na neke duze staze.
Imao sam priliku pratiti ga na march madness i mene nije odusevio.
Dobre fizicke predispozicije, sumnjiv sut i pregled igre.
On bi dobar fit bio kao drugi plej, nama nikako ne bi legao.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostDaj Ostina Deja,Lesorta, DJ Coopera i zdravo.
Comment
-
Daba treba da otvori temu za sezonu. Svi prelazni rokovi se polako završavaju, prekretnice su i klupske i forumaške, pa taman on da nam donese sreću u sezoni koja će biti veoma turbulentna. Ono njegovo - podrška treneru i ekipi - će ove sezone biti ključno...
Comment
-
Pozdrav drustvo. Cenim da nova sezona donosi mnogo upitnika. Prvo I osnovno da li je Covicu dobro . Ovako nesto EL tim ne radi, bar ne onaj koji se mora boriti za tu istu iz godine u godinu. Stvarno je tesko pricati o bilo cemu kad imas toliko novih igraca, trenera I ljudi u klubu generalno. Takodje se ne zna ko jos dolazi u klub od igraca, mada sumnjam da ce imati veci kvalitet od Feldina, upitan je I koliki je broj tih igraca.
Kako god, meni je pod najvecim upitnikom trener, razni ljudi pricaju kako je najperspektivniji, mlad, talentovan itd...u tu pricu prosto ne verujem, svaki trener mora nesto proci u zivotu sto se tice posla, on je ovde segrt koji bi trebao za vrlo kratko vreme da postane majstor.
Nek nam je sa srecomLast edited by LosmiSK; 06-08-17, 16:10.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Боги View PostLjudi, da l' niste provalili da je bila zajebancija oko te konferencije. Aluzija je bila na ovaj egzodus sa b92, pa kao Covic se javlja povodom novonastalih desavanja
Ok, otvoricu ja temu za live.This is the beginning of your day
Life is more intricate than it seems
Always be yourself along the way
Living through the spirit of your dreams
https://www.youtube.com/watch?v=Lxc3O4mQV74
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostPozdrav drustvo. Cenim da nova sezona donosi mnogo upitnika. Prvo I osnovno da li je Covicu dobro . Ovako nesto EL tim ne radi, bar ne onaj koji se mora boriti za tu istu iz godine u godinu. Stvarno je tesko pricati o bilo cemu kad imas toliko novih igraca, trenera I ljudi u klubu generalno. Takodje se ne zna ko jos dolazi u klub od igraca, mada sumnjam da ce imati veci kvalitet od Feldina, upitan je I koliki je broj tih igraca.
Kako god, meni je pod najvecim upitnikom trener, razni ljudi pricaju kako je najperspektivniji, mlad, talentovan itd...u tu pricu prosto ne verujem, svaki trener mora nesto proci u zivotu sto se tice posla, on je ovde segrt koji bi trebao za vrlo kratko vreme da postane majstor.
Nek nam je sa srecom
i posle zvezde cese oni snaci a mi cemo opet biti uz nas klub.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
Comment