nadam se brate da si upravu jer jedino nas on moze vratiti iz mrtvih ako nam i ovaj pokusaj propadne gotovi smo skroz
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Za sada nije lose, malo vise koncentracije u napadu i bolja odbrana na trojci i dobri smo. Bojan Popovic igra maestralno, nije normalan kakav presing igra na svakom prenosenju, a i u napadu je dobar kada god dobije loptu.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by duka79 View Poststeta sto nismo bili samo malo bolji u prvom djelu sezone da bar izborimo evrokupNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Mogli smo bre na F4 da smo ovako igrali u prvom delu sezone, ali sta je tu je...bitno je da smo iz meca u mec sve bolji i bolji.
Jako vazna pobeda za nas..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Mozemo samo da budemo zadovoljni, ima tu jos mooooogo mesta za napredak, ali sam odusevljen sto smo u poslednja dva minuta cetvrtina bili bolji za jedno 20 poena, sto je sjajno, to nam je bila rak rana godinama, odigrati ovako protiv prilicno ozbiljnog tima.
Jos uvek imamo problem sa centrima, malo sa trojkama, odbranom protiv prodora i suta na strani pomoci, ali sve to polako dolazi na svoje mesto.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Izgubio Zagreb, cini mi se da smo bolji od njih u medjusobnom duelu...Radnicki je na nasu zalost pobedio...
Sada mi i Zagreb imamo 11-13 skor, a Radnicki ima 12-12..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment