Pozdrav domacinima i mojoj staroj ekipi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ljudi, nemojte pogrešno da me svatite ali smorili ste sa tim pričama o B92 forumu, ko je kriv, ko ne itd. Ovde se prodje 10 strana i nema ništa o temi već neke vaše interne fore, priče. Ako je tema zvezda, dajte malo zvezde. A tek ne kontam koliko neki ljudi ozbiljno svataju forume. Dobro dok ne pretite nekome zbog gluposti.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostTacno bih peynestak dana trenirao sa ovom ekipom.na okupu. Zakazao neki mec da vidimo de na pocetku skripi i koliko.
Tek nakon toga bih dovodio pojacanja na pojedinim pozicijama.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Originally posted by Bobinator BM13 View PostLjudi, nemojte pogrešno da me svatite ali smorili ste sa tim pričama o B92 forumu, ko je kriv, ko ne itd. Ovde se prodje 10 strana i nema ništa o temi već neke vaše interne fore, priče. Ako je tema zvezda, dajte malo zvezde. A tek ne kontam koliko neki ljudi ozbiljno svataju forume. Dobro dok ne pretite nekome zbog gluposti.
Kada igramo prvu pripremnu?Ja sam covek fin i suptilan.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostOvde imamo sav skart (ruzno to malo prema nama ovde) sa b92 od ranije? Stvarno? Pa dobro, mozda ipak nije do njih, vec do b92..pitam, ne znam...
tt sa A5 u inat Mi6
Comment
Comment