Originally posted by cetka
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Dobar Los Milos View PostMa znamo ga, kao i njegovu verodostojnost. Cim on objavi neko ime, odmah mozes isto da precrtas.
Nego, lepo je da si tu i da se opet citamo kao ljudi.
Ali isto nisam imao vreme da budem pred kompom. Privatne obaveze, te puno posla, selidba, za koj dan prinova. Te skolovanje u sprskom jeziku i gramatici.
Ipak lepo je da se opet citamo i da opet pricamo o najboljem sportu na svetu uz to nasa Zvezda!
Comment
-
Radičević vs Volters (biće Nikola bolji, ubjeđen sam)
Janković vs Mitrović (od Mitra će biti korisniji definitivno)
Jovanović vs Tompson (Tompson prednost)
Feldin-Dženkins 1 (Feldin raznovrsniji napadač, odbranu će da pegla isto)
Kešelj vs Simonović (Simon bolji 5x)
Gudurinu ulogu može preuzeti Dobrić
Još se traže zamjena za Jovketa i Kuzmu, ako dođu igrači sličnog kvaliteta, i računajući da će doći još jedna četvorka, to će po meni u tom slučaju biti još jači tim nego prošle sezone. Samo za dr Alimpije ne zakaže
Comment
-
Postavljena vam je anketa..izvolte birajte...glasanje je tajno.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Tsigalko View PostKo nam je bio pva opcija?Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPostavljena vam je anketa..izvolte birajte...glasanje je tajno.Last edited by Dobar Los Milos; 05-08-17, 16:20.Ja sam covek fin i suptilan.
Comment
-
Izbor za Moderatora PDFa
[img]http://i.imgur.com/WcQiaky.gif[/img]SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by cetka View PostIzbor za Moderatora PDFa
[img]http://i.imgur.com/WcQiaky.gif[/img]Ja sam covek fin i suptilan.
Comment
-
DLM ili NMX, za Wooka i Abizolirnog nemam dovoljno podataka jer nisam dovoljno pazljivo citao sta pisu. Ostali vam nisu kapacitet za moda. Uini bi mogao kad bi hteo ali nisam siguran da ce on uopste ovde dolaziti a i pametnije je da pise nego da moderira.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
Comment