Тај турски новинар је преварант
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Боги View PostNovinar?Last edited by Dobar Los Milos; 05-08-17, 15:45.Ja sam covek fin i suptilan.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostLjudi gledajte sa strane da se bira mod pre svega radi otvaranja novih tema i uredjivanja. Nadam se da neće biti potrebe za nekim oštrenjem ili favorizovanjem, odrasli smo ljudi. Sve se da rešiti razgovorom. I treba malo vremena da prodje da se svi naviknete na izgled foruma i funkcije.
Da se stvara lepa atmosfera a ne neka autoritarna sa lošom komunikacijom.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostNema bombi ne lozite se.
Centar Francuz ako dodje je sve osim bombe.
Plej takodjeEveryone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Originally posted by taliesin View PostSta znam, meni bi ovaj plej sto nam je prva opcija bio skroz cool da ga dovedemo, mnogo vise bih voleo njega nego Rocestija ili Pulena. Jeste da je uvek veliki rizik s igracima koji prvu sezonu u Evropi odradjuju kod nas ali ako dodje na vreme moze to lepo da se ispegla.
Prva sezona u profesionalnoj kosarci. On, Francuz. Vrlo, vrlo rizicno i po meni nepotrebno
Dal tako jedan igrac moze da bude vodja tima????
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostA?
[img]http://i.imgur.com/7s3ym0D.gif[/img]SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment