Originally posted by notorious
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Originally posted by notorious View PostJoš jedan, recimo Kronos ili neki drugi Partizanovac?"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Kakve sam srece, naravno da se forum b92 nacisto raspadne dva dana posto se ja registrujem. Nadam se da cemo ovde duze potrajati. Pozdrav svoj sabraci sa B92 i ekipi koja nas je ovde docekala. A sad - ima li sta novo, oce li te bombe i de ovde stoje slemovi?
Comment
-
Originally posted by Tsigalko View PostPosto se ovde stranice ispisuju nevidjenom brzinom moze li mi neko da mi kaze gde se nalazi objasnjenje za debeljucu s vidikovca?Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
-
Kronos u elementu, uhvaćen u trenutku kada moderiše (Gif iz future...)
[img]http://i.imgur.com/4t9bWHP.gif[/img]SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by cetka View PostDajte Kronosa za moda...a može i onog drugog sa njihov teme"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment