Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pozdrav i od mene! U francuskoj ligi ima dosta zanimljivih igraca. Na zalost vecina ih je potpisala ugovore dok je kod nas bio egzodus. Clark, fall, poirier, jaiteh, labeyrie...
Treba ipak imati u vidu divljinu francuske lige tako da i tih deset asistencija nisu neko merilo. Covek je pri tom 178
Comment
-
Originally posted by Боги View PostDobrodosao
Bas nam ti trebas za ovakvo vremeLast edited by Vatrogasac; 05-08-17, 14:34.
Comment
-
Da li postoji amaterskiji sajt od naseg? Uhvati me transfer blama svaki put kad citam tekstove. Postoji li neko ovde ko bi mogao da im sugerise na to. Kontam da imamo dovoljno para za barem prisojan sajt.. [emoji57]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Боги View PostNemojte mene ljudi sjebacu nesto a i ne znam da li sam bas za taj vid odgovornosti
Aj ne mora mod,al da bar da se razdvoji tema posebna oko prelzanog roka pogotovo sad kad krenu da pristizu i krene lozenje
Comment
-
Originally posted by the soul assassins View Post[ATTACH=CONFIG]15096[/ATTACH]SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostPrijavljuješ se kao drugi mod? Kupljeno [emoji3]
Inace Bogi na adminskom vecu je jos juce odmah odluceno, ako se pitamo, a pitamo se da si novi clan uprave
Na tebi je samo da kazes...I do!Last edited by miloolja; 05-08-17, 14:42.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment