Nije valjda da samo ja gledam ovu lepotu Lepa uvertira za Kup.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kako smo ih odvalili, smesno..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
-
RTS, vase pravo da ne vidite nista...
Kup nase zemlje ne prenose u celosti, pa jebem ti takvu drzavnu televiziju. Mada, imam arene, tako da mi ne smeta.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Meni samo finale treba,nista vise.I ovako ne verujem da bih gledao cetvrtfinale,polufinale mozda Radnicki-Partizan ali ne prenositi finale je suludo
Comment
-
Gospodski nema sta...sigpic
Comment
-
Kako sam glup! Burazer mi krenuo na tekmu u Leskovac i lagano sam imao prevoz do Nisa,i ja se kasno setio,a cele nedelje mi prica kako ide...
Dobro smo igrali juce,pad u 4. cetvrtini ali to je nbt,vec je bilo 25 razlike. Veceras se nadam pobedi nas i partizana zato sto ako osvajamo trofej njih da pobedimo!СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА
Comment
-
Zamalo da pojedemo svoja g***a.Ne sme onakav pad da se desi,ajde razumem da su smanjili sa 29 na 15ak ali oni su nam dosli na 4 razlike,srecom pa smo se izvukli,nadam se da ce ovi da se opamete za sutra,utakmica traje 40 min !!! I u fudbalu nam se konstantno desava da od 80 minuta primamo golove,tako i ovde,32 minuta smo odlicni i posle pokvarimo utisakСА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА
Comment
Comment