....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostDa vas i ja pozdravim zvanicno...poneo sam neku rakiju i meze pa ko voli..
Elem, nisam bas siguran koliko cu biti aktivan za pocetak, prosto mi se smucilo sve ovo sa forumima nakon nemilih dogadjaja u nasoj "bivsoj kuci"..No da ne davim domacine sa nasim "problemima", vidim da su ovi moji migranti lepo prihvaceni i verujte mi necete pogresiti, dobri su to ljudi...
PS: Pitanje za Kronosa...Kakvi su ti SveCki sudovi...jesu azurniji od ovih nasih???..Budalo jedna matora
Ako treba idemo i do Lozane
Comment
-
-
Originally posted by comedian View PostOvo za Zagreb i Cibonu je tačno. Ne znam kako Tedeski ne pokuša gazdin recept, i proba da fuzioniše dva C kluba. U pravu je Daba, fali im ta tezina istorije grada i kluba, podrška mase u punom Draženu, to utiče na hemiju u ekipi. Ovako džaba im imena. Mislim da je Feldinov potpis i dalje najteži u ABA regionu.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Zvezda započela novu sezonu
Košarkaši Crvene zvezde mts zvanično su započeli novu sezonu. Nakon sastanka koji je održan crveno-beli prvotimci su obavili tradicionalna testiranja u sportskoj ordinaciji ’’Vita Maxima’’.
Košarkaši Crvene zvezde mts zvanično su započeli novu sezonu – 2017/2018. Okupljanje je započelo sastankom na kom su se pored igrača i stručnog štaba našli i predsednik Kluba Nebojša Čović i direktor Davor Ristović. Nakon što je predsednik Čović poželeo srećan početak nove sezone, prvotimci Crvene zvezde mts su se preselili na opsežna testiranja u sportskoj ordinaciji ’’Vita Maxima’’.
U sjajnoj atmosferi igrači su obavili kompletna testiranja pred novo poglavlje koje započinje današnjim okupljanjem. Zvezdini prvotimci izvršili su merenja i detaljna testiranja pod opterećenjem, a na okupljanju su se pojavili svi igrači osim opravdano odsutnih Branka Lazića i Džejmsa Feldina koji će se priključiti u narednoj fazi priprema.
Ekipa u sastavu: Petar Rakićević, Nikola Radičević, Aleksa Radanov, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Marko Kešelj, Nemanja Dangubić, Stefan Lazarević, Boriša Simanić, Stefan Janković, Nikola Jovanović, Dragan Apić i Milko Bjelica okupiće se i u ponedeljak na prvom zvaničnom treningu.
Crveno-beli srećno! Napred u nove pobede!
Comment
Comment