Originally posted by Daba
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostMa nije, Tedeski ce opet sledece da slije koliko god treba. On zeli da taj projekat uspe, i vrlo je uporan.Ja sam covek fin i suptilan.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostMurphy je paklen šuter, nadam se da imamo adekvatan odgovor na njega, najavljuju 40 stepeni za vikend ali u sluzbenim prostorijama Zvezde kazu biće još toplije.Last edited by ivica14; 05-08-17, 11:26.
Comment
-
Cedevita svake godine pravi jak tim ali oni nemaju nniti navijace niti neku hemiju u timu koja je tu najbitnija.
Mislim da ce i ove sezone da isto tako bude nemaju oni pobednicki mentalitet.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Originally posted by Daba View PostCedevita svake godine pravi jak tim ali oni nemaju nniti navijace niti neku hemiju u timu koja je tu najbitnija.
Mislim da ce i ove sezone da isto tako bude nemaju oni pobednicki mentalitet.
Comment
-
Čitao sam vas dugo na b92 ali se nikad nisam tamo registrovao. Ali eto morao sam i ja da ispoštujem selidbu
Što se tiče Zvezde, ako se ubodu stranci, bićemo opet bez konkurencije u ABA-i.
Što se tiče Evrolige, valjda se nećemo brukati. Sredina tabele i ja zadovoljan (i naravno sanjanje top8 i f4 se podrazumeva ).Nebrušeni mozak
Comment
-
АБА и КЛС су приоритети, не смемо уопште да размишљамо да изгубимо ту титуле.
У ЕЛ очекујем до 10 победа максимално, не више.
Потенцијални проблем може бити одлазак Гачевића, не знам какав је овај нови кондициони, ако неко има неки инфо о њему, нека напише.
Comment
-
Originally posted by Победа View PostАБА и КЛС су приоритети, не смемо уопште да размишљамо да изгубимо ту титуле.
У ЕЛ очекујем до 10 победа максимално, не више.
Потенцијални проблем може бити одлазак Гачевића, не знам какав је овај нови кондициони, ако неко има неки инфо о њему, нека напише.Ja sam covek fin i suptilan.
Comment
-
Comment