...čekajući tita...red je da se stane u kraj ovoj euforiji na forumu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostCovic je govorio i o Borisi.
Kaze da je predlagao da proslu sezonu igra u FMPu al su menadzeri i roditelji odbili.
Ocekivao je i vecu minutazu za Borisu.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
kad je reč o Boriši ponaša poput totalnog kretena.
Jel sad Miško Borišin menadzer?sigpic...DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA...
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostBrate ne mogu da vas pohvatam Nego čuo sam da na tom vašem forumu ima jedna teta da je malo zagorela pa reko ako može tu neki fejs nešto za jednog mog drugara neću da ga odajem ko je
Comment
-
Originally posted by daba 67 View Posthahahaha teta je u Švedskoj sada ako se isplati tvom ortaku da ide cak tamo, neka joj objasni kakve je greske u koracima napravila
a Kronos ima adresuOriginally posted by abizolirni View Postbrate ne da je zagorila vec i pise na Svedskim forumima o radu svog vjestog crvenog jezika. Reci kolegi da kod nje moze proci samo ako je caknut u glavusu kao i ona.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Dobro jutro svima, da dam i ja mali košarkaški doprinos temi, uz ogradu da nemam oko za materiju kao većina vas Zadnja 4 mjeseca živim i radim u Chalon sur Saone, odakle je ponikao naš potencijalni centar Lessort. Ovo mu je prva sezona van Elana i prvi put da je i dobio ozbiljnu šansu. Neki dan sam pričao sa ovdašnjim poznavaocima basketa o njemu, i generalno žao im je, jer jereprezentativni potencijal, ali jebiga oni su bez njega ove godine sa isluženim amerima uzeli titulu. Gledajući par tekmi Elana (baš sam propustio Nanter, a mogao sam ići), utisak mi je da je njihova liga ustvari poligon za ostatak amera koji nisu prošli nigdje. Stvarno šteta jer imaju mnogo mladih visokih igrača koji kao i Lessort čekaju šansu. Mislim da bi smo sa njegovim dolaskom dobili( uz dobar razvoj) redovnog dabl-dabl EL igrača, i sigurnog putnika za NBA. Interesovanje za njega je po meni pokazatelj da klub dobro radi i da postoji sistem . Izvinjenje za malo duži post
Comment
-
Pozdrav svima. Na B92 sam "stradao" u ranoj fazi na gornjim spratovima. Bili neki divni momci gore, a fitilj kratak jbg..Elem, nisam stručan, nemam info iz prve ruke....volim Zvezdu, e ako je to dovoljno ja bih vam se rado priključio. Još jedan pozdrav ;)
Comment
-
Pozdrav svima, nemam pojma kako, ali obreh se i ja na ovom mestu, neki me znaju sa foruma, neki sa tw.
Imao bih samo sugestiju, ako već nije neko predlagao, da se otvori vise kkcz topika ( I za ostale klubove, ako ima dovoljno forumaša, naravno), npr sezona 17/18, spekulacije, bivsi igraci itd...ovako moze biti dosta nepregledno.
Comment
-
Comment