Ovo sa 4 stranca i ostankom Simanića deluje mi kao neko kompromisno rešenje. Živ nisam da vidim kako će to funkcionisati.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Knipex View PostPoznajući lik i delo gospodina Dejana Radonjića ova Čovićeva izjava može da se podvede jednu od najvećih gluposti koje je izjavio do sada.
pa DR nije trener KK CZ.teorije su razne,mišljenja takođe,ali se većinom baziraju na ličnim simpatijama ili animozitetu prema nekom
od njih dvojice.Pa je tako nekima Čović ovakav i onakav,kriv za sve,dok je drugima Dejan kriv iz tog i tog razloga.
Istina je samo jedna ,verujem da ćemo je i saznati jednog dana.Do tada ćemo slušati razne teorije i istine.
Najbitnije je da gledamo i podržimo sadašnjeg trenera,tim koji će imati na raspolaganju i damo im svesrdnu podršku i da se naoružamo
strpljenjem kao nikad do sad.sigpic...DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA...
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostOvo sa 4 stranca i ostankom Simanića deluje mi kao neko kompromisno rešenje. Živ nisam da vidim kako će to funkcionisati.
Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by Giacomo Casanova View PostSpavate li mirno, starosedeoci sa SK foruma?sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostCovic je govorio i o Borisi.
Kaze da je predlagao da proslu sezonu igra u FMPu al su menadzeri i roditelji odbili.
Ocekivao je i vecu minutazu za Borisu.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатока
Comment
Comment