[QUOTE=olajo;1663271]Izvini Dabo zaboravio sam da kvotujem tvoj post. Inače pratim tebe i ekipu od praistorije. Rukovali smo se kad je bio skup protiv Svemirka na Kališu, al davno to beše pa si me sigurno zaboravio. U međuvremenu mnogi su otišli (Stela, RWD....). Iskreno rečeno zbog tebe sam se ovde i registrovao (da ne pomisliš da imam zadnje namere - gay stop). Morao sam da se samokvotujem, šta ćeš mator sam, tada sam pisao kao Jimmy Barka
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Genije10 View PostPa kako ces da igras tranziciju bez dobre defanzive?
Radonjic je imao viziju tima, igraca koji mu trebaju. Tim je bio doveden do automatizma, igra u odbrani prije svega.
Zvezda sa budzetom koji ima moze da igra samo jednu vrstu kosarke. Fizicki jako, odbrana dobra i trci tranziciju. Zvezda ne moze da igra nikako drugacije.
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostSlabo ti ovde gornjih spratova ima, ovo su ti vise UDZERICE sa podrumima samo.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Zara25 View PostZdravo svima!
Dosta dugo sam pratila forum b92 ali nikako nisam uspela da se registrujem.
Ovde sam konačno uspela tako da ću deliti neka moja mišljenja kad bude trebalo i pisati, ako saznam potencijalna pojačanja!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Već vidite prednosti foruma, ovdje imate Zaru osim ako to nije neki vaš forumaš.
Comment
-
-
Originally posted by Uroš View PostU kom smislu zapušteno? Broj postova ili izgled, šta? Dajte predloge ako želite nešto da promenite.
Opet kažem ako je glupost, zanemarite i ne obraćajte pažnju....
Comment
Comment